RockShock

Internetový rockový magazin

Připravované album kapely Sinplus předznamenává singl Dark Horse Running

Text: BrainZone Promotion

Švýcarské rockové duo SINPLUS, které znají čeští fanoušci i z velkých tuzemských festivalů a rádií, přichází s novým singlem Dark Horse Running. Bratři Gabriel a Ivan Brogginiové s ním zahajují nové období kapely, které vyvrcholí novým albem. Skupina, jež má na svém kontě několik cen a nominací včetně MTV Europe Music, ho plánuje vydat na jaře 2023.

Ivan a Gabriel strávili léto hraním na festivalech po celé Evropě a Dark Horse Running se zrodilo právě během týdenní pauzy mezi vystoupeními. „Toto je jedna z těch písní, které se objeví odnikud. Zrovna jsme dokončili hraní na skvělém festivalu v Německu a cítili jsme se neuvěřitelně inspirovaní, popadli jsme nástroje a během jedné noci byla skladba hotová. A jedna věc, kterou víme, je, že když se to stane, nemůžete to zamknout na příliš dlouho,“ popisují.

Dark Horse Running má jednoduché, ale silné poselství, a to, že být outsiderem je nesmírně vzrušující. Nikdo neví, kdo bude dalším smolařem, který povstane, ale všichni v sobě máme velikost, takže sázejte na sebe. „Je to silná připomínka pro nás i pro každého, kdo se rozhodl nepřizpůsobit se mainstreamu, ale jít svou vlastní cestou.“

Nový singl, za kterým stojí producent Matteo Bassi, je infuzí rock’n‘rollu s punkovým přístupem, je plný kytarových riffů, zkreslených vokálů a přímočarého rytmu. Oba bratři poprvé pozvali dvě výjimečné zpěvačky Jessicu Childress (Rod Stewart, Elisa) a Sharlotte Gibson (Nine Inch Nails, Iggy Pop, Aerosmith), aby se k nim na nahrávce přidaly. I to dodalo hudbě zcela nový odstín.

Související odkazy:
www.sinplus.com
www.youtube.com/sinplustv
www.instagram.com/sinplus
www.facebook.com/sinplus
www.twitter.com/sinplusmusic


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 581

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *