RockShock

Internetový rockový magazin

Heavymetaloví Ingott představili nové album Commando

Text: Ingott
Foto: archiv skupiny

Variace v duchu heavy metalu a hard rocku jsou zhmotněny na novince INGOTT nesoucí název Commando, přitom titulní věc je věnována vyznavačům daného žánru, a především samotným fans kapely. Novinka vychází jako třetí řadové album po téměř čtyřech letech od vydání poslední desky Na cestě do nebe stavil jsem se v pekle a předcházel ji titulní singl Commando / Skákavá panenka, který samozřejmě na albu nechybí.

Lehce upravený úvodní verš Janova evangelia „Na počátku bylo slovo a to slovo bylo metal“ se vine jako červená nit celým opusem a jasně definuje obsah alba, které jde tak trochu proti tendencím díky nahrávání songů bez samplů a přímočarými aranžemi bez zbytečných efektů. Pilířem Commanda jsou tak pevné metalové riffy, úderná rytmika a smysluplné texty.

Nová deska bude k dispozici samozřejmě i v digitální podobě, ale nejen skalní fanoušci si jistě novinku rádi pořídí jako originální fyzický nosič. Ten je možné spolu s novým kapelním merchem pořídit na kapelním e-shopu. K zakoupení bude samozřejmě i na koncertech. Ty nejbližší čekají Ingott 18. listopadu v Daskabátu v klubu Jack’s Cowhouse a 2. prosince v Kulturním domě Petřvald, kde v rámci akce Petřvaldský zimní rockový otvírák dojde i ke slavnostnímu křtu nového alba.

Kromě nové desky a plánovaných koncertů se mohou příznivci Ingottu těšit i na zbrusu nový videoklip k titulnímu songu Commando, který se právě finalizuje.

Související odkazy:
www.ingott.cz
www.facebook.com/profile.php?id=100063618610367
www.bandzone.cz/ingott


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1020

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *