RockShock

Internetový rockový magazin

Ve Zlíně se chystá již 5. pokračování benefiční akce I hudba může pomoci

Text: Jiřina Lysáková
Foto: archiv Jiřiny Lysákové

4. března 2023 se můžete těšit na již 5. ročník benefičního večera I hudba může pomoci v rámci projektu Pomáháme onkologii. Tradiční charitativní koncert v letošním roce vynesl přes 68 tisíc korun, které pomůžou Komplexnímu onkologickému centrum KNTB, a. s., ve Zlíně.

Již s velkou vervou a neutuchající radostí plánuji 5. ročník, který bude plný překvapení. Do teď byli návštěvníci zvyklí na tři kapely, které v průběhu večera vystoupily, a doprovodný program. Tentokrát budou kapely čtyři. První vystupující se představí již v 17.00 hod. a ve 21.20 hod. bude předán šek zástupcům onkologického centra.

Stejně jako každý rok bude opět široká nabídka prodejních předmětů od našich partnerů, kteří je hrdě věnovali, a nebude chybět ani oblíbené líčení od kosmetičky.

Lístek bude stát tradičně 100 Kč a celá částka poputuje do pokladničky, předprodej bude jak u mě (www.facebook.com/zpevackajirinalysakova), tak bude možné lístky koupit i na místě.

Letos je jedna velká novinka; abychom benefiční pokladničku naplnili co nejvíce, čekají mě tři další doprovodné benefiční akce.

26. 11. 2022 proběhne vánoční jarmark ve Lhotě u Malenovic, kde byli tak hodní a ochotni a vyčlenili stánek, kde budu prodávat široké spektrum produktů právě pro naši benefici.

10. 12. 2022 bude velká benefiční diskotéka v Kostelanech ve spolupráci s naším partnerem T. J. Sokol Kostelany, kde výtěžek z výrobků dětí, rodičů, mých a dalších šikovných tvořílků opět poputuje do zapečetěné pokladničky.

15. 12. 2022 proběhne vánoční jarmark také v Luhačovicích, kde opět budeme mít stánek a prodávat krásné i voňavé produkty, výtěžek opět poputuje do pokladničky.

V lednu budeme opět navazovat spolupráci s Obchodní akademií ve Zlíně, na kterou se neskutečně moc těším.

V březnu už nás čeká slavnostní koncert opět na půdě kavárny 14|15 budovy Baťova Institutu ve Zlíně, kde vše předáme do těch správných rukou, a moc doufám, že částka bude krásná.

Podpořit akci může samozřejmě každý, a to zasláním jakékoliv částky na transparentní účet 217202973/0300 (VS 432023). Dostat se na něj můžete prostřednictvím QR kódu nebo přímým odkazem www.csob.cz/KNTB.

Související odkazy:
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/events/472180907670577
www.facebook.com/groups/1389858101200795
www.pomahejteonkologii.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1333

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *