RockShock

Internetový rockový magazin

Basinfirefest 2023 – První kapely a start předprodeje!

Text: Obscure Promotion

Na stránkách festivalu www.basin.cz byl spuštěn předprodej první edice lístků na Basinfirefest 2023, který má termín 22.–25. června 2023. Jde o omezený počet 500 lístků za cenu 1790 Kč.

Nikdo ale nechce kupovat zajíce v pytli, a tak tu s jeho spuštěním máme nejen první kapely, ale i jednoho z headlinerů festivalu. Tím je v roce 2020 původně oznámená australská mašina AIRBOURNE, která nakonec ze soupisky vypadla a loni nemohla. A tak vám je vezeme na 17. ročník, kde nepochybně, jak je jejich dobrým zvykem, ovládnou pódium.

Pódium ale ovládnou i PAIN, elektro/industrial projekt Petera Tägtrena z Hypocrisy, který po dvou deskách s Lindemann, projektem se zpěvákem Rammstein, zase konečně plánuje unést posluchače do Pain vesmíru s novou hudbou. Velkou ctí je pro nás i získání prog velikánů QUEENSRŸCHE. Ti přijedou s novou, fantastickou deskou Digital Noise Alliance, která je dalším pokračováním v obrození kapely. Novou desku přivezou i thrash klasici TANKARD, kteří se na Basinu představí poprvé a bude to rovnou ke 40. výročí vzniku kapely. Pivo tedy poteče proudem.

Pak tu v sestavě máme THE FIALKY, kteří více než 20 let stojí v popředí české punkové scény, Labem křtěné DRIÁK s jejich echtovním punk rockem a FROZEN POPPYHEAD, mladou crossover úderku z Českých Budějovic s moderní a groove rytmikou, co se nebojí chytlavých a vzletných melodií.

Zůstaňte naladěni, další kapely budou přibývat brzy!

FB událost – www.facebook.com/events/1246157052850607

Aktuálně potvrzené kapely: Airbourne, Queensrÿche, Pain, Tankard, The Fialky, Driák, Frozen Poppyhead


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 832

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *