RockShock

Internetový rockový magazin

Scorpions se opět představí českým fanouškům, tentokrát v brněnské Winning Group Areně

Text: Echopromotion

SCORPIONS se svou Rock Believer Tour pokračují i v roce 2023 a opět se vracejí do České republiky. V příštím roce vystoupí v brněnské Winning Group Areně a znovu předvedou skvělou show, kterou mohli fanoušci vidět na letošním koncertě v Praze.

Scorpions jsou německou rockovou kapelou číslo jedna a jednou z nejvýznamnějších rockových kapel posledních desetiletí. Do dnešního dne prodali více než 120 milionů desek, odehráli přes 5000 koncertů a vytvořili nadčasovou klasiku se svým legendárním singlem Wind Of Change, který ovládl hitparády po celém světě. Následoval nespočet ocenění, hvězda na hollywoodském rockovém chodníku slávy a další hity jako Rock You Like A Hurricane, Still Loving You a mnoho dalších. Jejich předchozí úspěchy působivě podtrhují vliv, který Scorpions v rockovém světě mají. Nové album Rock Believer vyšlo 11. února 2022.

Kapela přijede do Brna ve složení Klaus Meine (zpěv), Matthias Jabs (kytara), Rudolf Schenker (kytara), Mikkey Dee (bicí) a Paweł Mąciwoda (basová kytara).

7. 6. 2023 – Brno, Winning Group Arena

Ceny vstupenek od 1490 Kč. Live Nation Klub a iDnes předprodej od 2. 11. 2022, 10.00 hod. do 4. 11. 2022, 10.00 hod. Vstupenky v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 4. 11. 2022, 10.00 hod.

Související odkazy:
www.the-scorpions.com
www.livenation.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 747

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *