RockShock

Internetový rockový magazin

Hudebník Peter Aristone vyrazil na evropské turné k albu The Hit. U této příležitosti vydává klip k novému singlu Wishing Well

Text: BrainZone Promotion

Český zpěvák, skladatel a producent PETER ARISTONE vyráží na dva roky covidem odkládané evropské turné k albu The Hit. U této příležitosti vydává další singl z tohoto alba, které vyšlo v roce 2020. K novince s názvem Wishing Well právě vychází také videoklip, který se natáčel v New Yorku.

Videoklip vznikl během natáčení dokumentu o albu The Hit. Všechny záběry jsou natočené ve studiích Mission Sound v Brooklynu a Aliceʼs Restaurant Marka Platiho na Manhattanu. „V klipu jsem se snažil zachytit pohodu a radost z kreativního procesu, který jsme si všichni moc užili,“ popsal natáčení režisér klipu i dokumentu Adam Kořínek. „Videoklip vznikl během natáčení alba The Hit s producentem Markem Platim. Spolupráce s renomovaným producentem byla pro mě splněný sen, jsem rád, že se ve videoklipu podařilo zachytit atmosféru a radost při tvorbě hudby k poslednímu albu. Měl jsem možnost poznat Ameriku v mnoha podobách a New York mi připadal nejvíce inspirativní,“ zavzpomínal na natáčení Peter Ariston.

Na plánované turné po Evropě se hudebník vydá koncem září s novou kapelou. V rámci tour odehraje sedm koncertů s americkým písničkářem Marcem Broussardem, se kterým v minulosti koncertoval po celých USA. Nyní koncertní šňůra pokračuje v Holandska a Londýně. „S kapelou se moc těšíme, turné bylo několikrát přeloženo kvůli covidu, takže jsme měli i hodně času zkoušet. Jsme ready,“ říká s úsměvem Peter Aristone. Fanoušci Petera Aristoneho se mohou těšit také na novou desku, na které zpěvák právě pracuje.

Celý dokument k albu The Hit je k vidění zde:

Termíny koncertů 2022:
30. 09. – Zwolle
01. 10. – Rotterdam
02. 10. – Rotterdam
03. 10. – Tilburg
05. 10. – Londýn
06. 10. – Londýn

Více informací na www.peteraristone.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 574

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *