RockShock

Internetový rockový magazin

One man projekt Noirmal představí v říjnu novou desku Amethyst Throne

Text: Noirmal
Foto: archiv Jana Šušky

Jsou věci mezi nebem a zemí, které smrtelník nedokáže ovlivnit. Témata jako karma, násilí, víra, duchové a smrt jsou ústředním motivem alba Amethyst Throne elektrometalového projektu NOIRMAL. Pocity hněvu a rozčarování nakonec stejně podlehnou odevzdání se neviditelné síle, která vše vidí a která má v hrsti naše životy.

Anglické texty se skrytým poselstvím je třeba číst i mezi řádky. Hudba je směsice temné elektroniky s prvky industrialu, gotiky, alternative rocku atd. Zpěv mění svou barvu ze řvaní do melodických pasáží a hlubokých, až gotických chorálů. Vše působí jako temné démonické dílo. Nahrávka vyjde pod mini labelem Noirmal Records, album produkoval a nahrál Jan Šuška.

Bio
Noirmal je one man elektronicko-metalový projekt s vlivy industrialu a gotiky. V říjnu 2022 vyjde pětitrackové album Amethyst Throne. Na jaře byl projekt součástí mini turné s kapelami Plague Called Humanity, Alvaréz Peréz a Bolehlav.

Na Sanctuary.cz napsali o skladbě You Are Awesome: „Nový domácí projekt Noirmal má rád temný sound Nine Inch Nails a IAMX. Tedy alespoň podle prvního singlu You Are Awesome, který doplnil klip natočený v produkci Timpi Pictures & Creative Boutique v bývalé továrně na Kolbenově.“ Projekt má od roku 2016 na svědomí umělec Jan Šuška.

Související odkazy:
www.jansuska.art
www.noirmal.art
www.bandzone.cz/noirmalbandzone


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 874

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *