RockShock

Internetový rockový magazin

Koblížc! oslavili v Lucerna Music Baru 15 let velkým návratem na pódia

7. září 2022, Praha, Lucerna Music Bar

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Po pětileté pauze ohlásila pop-punková kapela Koblížc! alias Kblzc! návrat na hudební scénu. A návrat to byl vskutku ve velkém stylu. První koncert po dlouhé pauze se konal ve středu 7. září 2022 v legendárním Lucerna Music Baru v Praze, kde jsme samozřejmě nemohli chybět. Kblzc! hrají stále v takřka stejném složení – frontman Josef Vařeka, bubeník Robert Poch a kytarista Pavel Čejka. Do pražského Lucerna Music Baru si kluci pozvali jako hosta Naty Hrychovou – zpěvačku, herečku i tanečnici v jedné osobě.

Lucerna Music Bar se pro návštěvníky otevřel v 19.00 hodin a o hodinu později začal večírek vystoupením mladé talentované zpěvačky NATY HRYCHOVÉ, která ale není na pódiu žádným nováčkem. Už ve svých čtyřech letech zpívala v Kühnově dětském sboru. Zahrála si ve Veselých paničkách windsorských na Letních shakespearovských slavnostech na Pražském hradě, také hrála v muzikálu Bídníci v GoJa Music Hall. Naty odstartovala koncert peckou Pohoda jazz, ke které byl natočen parádní videoklip. Vystoupení mělo náboj, samozřejmě nemohla chybět srdcovka Nehledej Růženku, která sklidila bouřlivý potlesk. V závěru zazněla i pecka Jiný, ke které se točil videoklip právě v prostorách Lucerna Music Baru.

Vrcholem středečního večera byl samozřejmě koncert kapely KOBLÍŽC!, který si nenechala ujít spousta fanoušků. Kapela vznikla v roce 2007, získala Českého slavíka v kategorii ‘Objev roku‘ za rok 2012. V letech 2016–2021 měla skupina pauzu, činnost obnovila začátkem roku 2022 singlem Skáču přes kaluže a taky provedla velký upgrade, který se týká jak nového hudebního stylu, tak i nově připravené koncertní show. Kapela zároveň slaví 15 let od svého založení. Koncert byl jedním slovem bomba! Už dlouho jsem nezažila takovou show, kdy se žádný fanoušek ani minutu nenudil.

Jako host vystoupil Filip Vlček, který byl u zrodu kapely a zahrál si s nimi hitovky Už mě nenajdou a Snílek. Dalším hostem byl Marcus Tran, člen kapely Walda Gang. Po celou dobu se fanoušci perfektně bavili, užívali si tento mimořádný a dlouho očekávaný večer se skvělými lidmi a s parádní muzikou. Pochopitelně na tomhle parádním mejdanu nemohly chybět nejnovější pecky jako zmiňovaný singl Skáču přes kaluže a Zvedni mě ze země. Poté už zbyl čas pouze na přídavek, a ten stál za to! Největší hit Ty a já a také úplná novinka Balím si věci, která ještě oficiálně nevyšla. Na závěr vystoupení poděkovala kapela fanouškům za vytvoření báječné koncertní atmosféry.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 8044

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *