RockShock

Internetový rockový magazin

Horkýže Slíže oslaví v Šumperku třicetiny na hudební scéně

Text: Michaela Horáková
Foto: Pavel Novák

Legendární nitranská kapela HORKÝŽE SLÍŽE vystoupí v šumperském Domě kultury v pátek 16. září. Koncert je součástí velkého turné po Slovensku a Česku, kterým si kapela připomíná tři dekády na hudební scéně.

Horkýže Slíže do Šumperka přivezou svou veselou rockovou muziku založenou na punkovém základě. Důležitou součástí jejich skladeb je vtip v textech, který vyhledávají fanoušci se smyslem pro bláznivou legraci i neotřelá slovní spojení. Určitě se můžete těšit na netradiční dekorace nebo Kukovy originální a nepředvídatelné fórky.

„Zazní také několik novinek z aktuálního alba Alibaba a 40 krátkych songov 2. To obsahuje písně, které nemají žádná pravidla a ani žánrové hranice. Samozřejmě si naživo vychutnáte i legendární skladby Silný refrén, A já sprostá nebo Malá Žužu,“ dodala Michaela Horáková.

Populární slovenská parta vznikla na podzim roku 1992 a krátce nato si ve svém rodném městě střihla první koncert. „Za dobu svého třicetiletého působení si kapela u nás i slovenských bratrů vybudovala velice solidní pozici, kdy na svých samostatných štacích vyprodává kluby i haly a je jedním z headlinerů mnoha letních festivalů,“ uvedla dále produkční Domu kultury Michaela Horáková.

Vystoupení slovenských Horkýže Slíže se uskuteční v pátek 16. září od půl osmé večer ve velkém sále Domu kultury Šumperk. Vstupné v předprodeji zakoupíte za 390 Kč, v den akce lístek podraží o šedesát korun. Více informací a rezervace vstupenek najdete na www.dksumperk.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 775

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *