RockShock

Internetový rockový magazin

Ginny Andro vydává nový singl New Home s Terezií Kovalovou

Text: Dayspeed Music

Obskurní postava pražské undergroundové scény GINNY ANDRO se hlásí o slovo novým, v pořadí již třetím singlem a videoklipem nesoucím název New Home.

Oproti předchozím dvěma singlům se Ginny stylově posouvá k akustičtějšímu mixu americany a glamu, přičemž ale zachovává sobě vlastní zvukovou i vizuální estetiku. Dominantním prvkem je zde violoncello v podání Terezie Kovalové, známé například z projektů Zvíře jménem podzim, Calm Season nebo Vivaldiano, která zde kromě svého obvyklého nástroje hostuje i pěvecky. Singl vznikl opět ve spolupráci s Danielem Šubrtem, který se ujal role producenta a track se také již tradičně nahrával v jeho studiu Megahit Lair.

Singl vychází pod hlavičkou labelu Dayspeed Music, který si ke spolupráci na videoklipu již tradičně přizval štáb ve složení Michal Rajen, Jiří Duchoslav a Vojtěch Libich.

„Klip ilustruje téma samotnýho songu, kterým je opouštění starých pořádků, ať už těch v okolním světě, nebo uvnitř sebe sama, a zabydlování se v nových, o poznání konformnějších zdech,“ říká o obsahu songu i klipu Ginny Andro. „Singl je předzvěstí chystané debutové desky, jejíž vydání Ginny plánuje na konec tohoto roku,“ dodává mluvčí labelu Dayspeed Music Adam Ernest.

Multilin na singl – www.bfan.link/ginny-andro-new-home

Související odkazy:
www.facebook.com/ginnyandroofficial
www.twitter.com/GinnyAndro
www.instagram.com/ginnyandro


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 631

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *