RockShock

Internetový rockový magazin

Telegrafistův novinkový týdeník aneb T.N.T. 32/2022

Kultovní MERCYFUL FATE se poprvé po 11 letech představí v Severní Americe. Už 21. srpna zahraje legendární skupina v Las Vegas, kde se spolu s dalšími kapelami představí na pódiu v rámci festivalu Psycho Las Vegas 2022. Naposledy se Mercyful Fate představili americkým fanouškům v roce 2011 v San Fancisku v rámci výročního koncertu METALLIKY ke 30 letům její existence. Skupina momentálně pracuje na novém albu, což potvrdila i ochutnávkou v podobě nové skladby The Jackal Of Salzburg, kterou poprvé naživo uvedla 2. června v Hannoveru, kde zahrála jako support VOLBEAT. U nás je mohli fanoušci vidět 11. 8. na festivalu Brutal Assault.

Extrémní belgičtí metalisté FEAR DISEASE představili nový singl Downfall. Jedná se o ukázku z připravovaného debutového alba Floodgates, které vyjde 2. září 2022 u WormHoleDeath Label. Skupina se již dříve představila pod původním názvem Limbo demo nahrávkou Harbinger Of Tempest. Nyní ale nastal čas na první oficiální album, které můžete ochutnat prostřednictvím lyric videa ke skladbě Downfall zde: www.youtube.com

Australský kytarista Gwyn Ashton brojí v novém songu s textem Bona Scotta proti válce. Známý hudebník na popud vdovy Irene Thornton po legendárním zpěvákovi Bonu Scottovi složil hudbu ke starému Bonovu ‘šuplíkovému‘ textu, který je zároveň protestsongem proti všem válkám, a je tak i pro dnešní dobu velice aktuální. Nyní jej Gwyn představil spolu se superskupinou GWYN ASHTON & FRIENDS jako lyric video Get Outta Town. V kapele najdeme hudebníky z takových seskupení, jako jsou například Choirboys, Cold Chisel nebo Superjesus. Get Outta Town si můžete poslechnout na YouTube pod odkazem www.youtube.com.

Němečtí gotici CHILD OF CAESAR vzpomínají s novým singlem na éru hippies. Právě představená skladba San Francisco je metalovou předělávkou kultovního hitu od legendárního amerického písničkáře SCOTTA MACKIENZIHO. Jedná se zároveň o další ukázku z připravovaného druhého alba Spirit & Liberation, které vyjde 26. srpna 2022 u labelu Dr. Music Records. Vyjde tedy jen pár dní po připomenutí smutného desátého výročí (18. srpna), kdy se Scott odebral do hudebního nebe. Vzpomínku na něj a zároveň ochutnávku nového alba si můžete dopřát zde: www.youtube.com

Deathcoroví WHITECHAPEL právě potvrdili, že se na podzim připojí k TRIVIUM na jejich North American Fall Tour. Od 3. října až do 10. listopadu 2022 projedou celé Spojené státy a společnost jim dále budou dělat neméně známé smečky BETWEEN THE BURIED AND ME a KHEMMIS. Samotní Whitechapel budou na turné propagovat své stále aktuální, loni vydané a skvěle hodnocené album Kin.

Dánská deathmetalová formace ECITON připomíná vydání svého čtvrtého řadového alba The Autocatalytic Process. Nová deska vyšla 22. července 2022 u vydavatelství WormWholeDeath a moderně techničtí deatheři ji připomínají novým video singlem Peeled Off Intelligence, který si můžete v plné palbě vychutnat na YouTube.


DALŠÍ T.N.T.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 838

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *