RockShock

Internetový rockový magazin

Mezinárodní projekt Bottled Fish a švédští Visiteur míří do Café V lese

Text: Anna Mašátová

Mezinárodní projekt BOTTLED FISH a švédští VISITEUR zvou na dvojkoncert 19. srpna do pražského Café V lese.

Bottled Fish je mezinárodní indierocková kapela sdružující hudebníky z Ruska, Kazachstánu, Ukrajiny a Venezuely. Čtveřice je trvale usazena v Praze. Na scéně se pohybuje od roku 2019, odehrála přes čtyřicet klubových a festivalových koncertů (třeba Nouvelle Prague, karlovarský Vary Good Fest, vídeňský Kramladen, plzeňský Červen na náplavce aj.). Bottled Fish vydali jedno EP a několik singlů, v současnosti pracují na první dlouhohrající desce. V Café V lese představí právě nové písně s příměsí synth-wave.

Švédští Visiteur hrají pop s příměsí elektroniky a r’n’b s výraznými syntezátory, basovými linkami a až ‘robotickými harmoniemi‘. Duo ze Stockholmu, které nedávno vydalo debut Arrival, se vyznačuje neodolatelně energetickými show.

FB událost – www.facebook.com/events/619893286221979

Další odkazy:
www.bottledfish.bandcamp.com
www.visiteur.eu

Z médií:
„První EP pražských Bottled Fish o čtyřech písničkách evokuje pár indierockových jmen typu Nierika. Ženský vokál je příjemný v hloubkách, osobitá atmosféra.“ (Fullmoonzine.cz)

„S občasným hmatem do temně bluesové psychedeliky mohou Bottled Fish připomenout třeba Air, Becka či kapely z klasického kánonu (Cream, Crosby, Stills, Nash And Young). Angličtina je v písních na EP One nad mé očekávání.“ (Headliner)


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 712

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *