RockShock

Internetový rockový magazin

Hudební festival Death Coffee Party slaví 10 let a oznamuje kompletní line-up letošního ročníku

Text: Alice Frimlová

Death Coffee Party crew uvádí již 10. jubilejní ročník metalového festivalu, který se koná v areálu Výstaviště Zahrady Čech v Litoměřicích už za dva týdny, a sice 19.–20. srpna 2022. Pořadatelé si letos přichystali několik skvělých headlinerů. V pátek k nám zavítají grindeři z Finska ROTTEN SOUND a v sobotu nenechají nikoho chladným domácí GUTALAX a INHUMATE z Francie. Mimo těchto velikánů zahrají na našem festivalu, a vůbec poprvé v Evropě, ORGANECTOMY z Nového Zélandu!

Kapely:
ROTTEN SOUND (FIN, grind), UNFANTHOMABLE RUINATION (UK, tech/brutal death), GUTALAX (CZ, gore grind), ORGANECTOMY (NZ, brutal death), GUTSLIT (IND, brutal death), NECROT (USA, death metal), EPICARDIECTOMY (CZ, slam/brutal death), STILLBIRTH (DE, slam/brutal death), CLITGORE (RO, gore grind), HURAKAN (FR, brutal deathcore), BASEMENT TORTURE KILLINGS (UK, snuff grind), PSY:CODE (DEN, groove metal), KEEP ON ROTTING (CZ, tech/death), EXORCIZPHOBIA (CZ, thrash metal), CUTTERRED FLESH (CZ, brutal death), WE ALL GONNA DIE (CZ, brutal deathcore), DILIGENCE (CZ, modern death), KAAR (CZ, thrash metal), ARCH OF HELL (CZ, melodic death), STELL/\RIS (CZ, metalcore), PRIMARY RESISTANCE (CZ, hardcore/metal), HORRIBLE CREATURES (CZ, thrash metal), MORTHYMER (CZ, tech/death)

Line-up

Pro návštěvníky je kromě muziky zajištěno zdarma parkování a stanování přímo v areálu výstaviště. Vstupné na oba dva dny stojí v předprodeji 800 Kč a na místě 1000 Kč. V prodeji budou na místě i jednodenní vstupenky za 600 Kč.

Více informací najdete zde:
www.deathcoffee.cz
www.facebook.com/deathcoffee
www.facebook.com/events/631498031149129


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 853

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *