RockShock

Internetový rockový magazin

Benefiční ParcifalFest bude opět pomáhat, a to už tuto sobotu

Text: Jiří Olszar

Už tuto sobotu 6. 8. 2022 proběhne v areálu U kapličky v Náměšti na Hané další ročník benefičního ParcifelFestu. Srdečně jsou zváni nejen příznivci rockové muziky, ale především všichni, kteří rádi a ochotně podávají pomocnou ruku. I letošní ročník se totiž ponese v benefičním duchu. Veškerý výtěžek bude věnován dvěma postiženým dětem – Adámkovi a Matýskovi.

Areál bude otevřen od 16.00 hod. a samotný festival odstartuje už v 17.00 hod. hudební partička MUSIC JUKEBOX, která potěší zejména příznivce starých dobrých rockových a popových hitů, které skupina převléká do retro-jazzového stylu. Jako druzí se představí dance/rockoví MANIAC z Prahy. Sami se označují jako gaypunková kapela. V každém případě se mohou návštěvníci těšit na pořádnou Show s tancem, jak napovídá název jejich posledního alba.

Pořádající punkrocková kapela PRYOR svůj našlapaný set odstartuje ve 20.30 hod. Ta představí především svůj vlastní repertoár zaznamenaný na zatím dvou oficiálních albech. Pěkně zadovádět v rytmu bubnů si budou moci fanoušci při divoké bubenické show dua DRUMNBELL. Celý festival pak zakončí seskupení VIA PABĚDA, v jehož repertoáru najdeme především covery českých rockových velikánů.

To ovšem není zdaleka vše. Na návštěvníky čeká i bohatý doprovodný program včetně soutěží pro děti i dospělé a tombola o věcné ceny. A to vše za lidových 200 Kč. Důchodci budou mít vstup za poloviční cenu, ZTP a děti do 15 let zdarma.

Související odkazy:
www.facebook.com/ParcifalFest
www.facebook.com/events/770238007753602


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 802

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *