RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o vstupenky na Chodovoplánský fesťák

Už 6. srpna 2022 se v areálu Chodovka, a. s., v Chodové Plané uskuteční třetí ročník extrémně hudební akce Chodovoplánský fesťák. Těšit se mohou především příznivci tvrdší metalové muziky, neboť zde nebudou tradičně chybět ani pořádná grindová zvěrstva.

Na pódiu se představí celkem 12 kapel, a to především z domácí tvrdě metalové či grindové scény. V line-upu nebudou chybět například LAHAR, GUTALAX, SPINELESS FUCKERS, MIDDLEDARK a další tuzemské spolky. Jako domácí lze jistě označit i slovenské thrashery ČAD, kteří se v Čechách cítí jako doma. K headlinerům letošního ročníku pak bude patřit maďarská parta THE HELLFREAKS, která ve své tvorbě mísí punk s metalem. Kompletní soupisku najdete například v dřívějším článku na RockShocku nebo na FB události.

Pokud se na festival chystáte, možná by vám mohly přijít vhod nějaké volné vstupenky. RockShock ve spolupráci s pořadateli Chodovoplánského fesťáku pro vás připravil soutěž o dvě vstupenky a dostat se k nim je velice jednoduché. Napište nám správné znění odpovědi na jednoduchou soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net. Do předmětu uveďte název soutěže ‘Chodovoplánský fesťák‘ a nezapomeňte připsat celé své jméno.

A zde je znění soutěžní otázky:

Jak se jmenuje frontwoman maďarské skupiny The Hellfreaks?

Soutěž bude ukončena 3. srpna 2022.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 6963

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *