RockShock

Internetový rockový magazin

Ingott pokřtí tento pátek na festivalu Karviná Rocks nový singl

Text: Jiří Olszar/Ingott
Foto: archiv Ingott

Zapřisáhlí heavymetalisté INGOTT nezapomněli na svůj původ, a tak v pátek 15. 7. 2022 představí nový singl Commando / Skákavá panenka na festivalu Karviná Rocks v areálu na Lodičkách.

„Kde jinde?! Tvrdá přímočará muzika k tomuto říznému kraji prostě patří. Navíc se do Karviné vracíme po dlouhých čtyřech letech, a tak bychom toto vystoupení rádi pojali ve velkém stylu i s nezbytným, dobře vychlazeným šampusem, který jako první ochutná kmotr SP Martin Kapek (Traktor). Bude to fajne!“ tvrdí frontman Jura Šperl.

Redakci RockShocku se podařilo zjistit další zajímavé informace ze zákulisí kapely. Především skutečnost, že je těsně před dokončením celá nová deska, kterou doprovodí klip a s tím spojené i další novinky. Vyznavači hard’n‘heavy se mají na co těšit.

Kromě Ingott se na festivalu Karviná Rocks dále představí skupiny GATE CRASHER, TRAKTOR, ARAKAIN, MESSALINA, ANIMAL ROCK a GOOFY COW. Za pouhých 400 Kč (333Kč v předprodeji na www.goout.net) si tak užijete pořádnou porci rockové a metalové muziky.

Související odkazy:
www.ingott.cz
www.facebook.com/profile.php?id=100063618610367
www.facebook.com/events/358280709460653


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 783

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *