RockShock

Internetový rockový magazin

Vyhrajte dva lístky do Tachova na Husman Fest!

Text: Aleš Ondráček

Tachovský Husman Fest vyhlašuje soutěž o dvakrát dva lístky na svůj již pátý ročník! V čele tohoto festivalu, který se zaměřuje především na různé odnože death metalu, letos stanou legendární MASTER spolu s TOGETHER AS ONE, slovenským revivalem slovutných Death, který patří mezi nejlepší nejen ve střední Evropě. Soupiska festivalu přitom pochopitelně nabídne mnoho dalšího z deathmetalové klasiky i moderny. A právě na tuto akci se nyní můžete dostat zdarma!

Jak na to? Stačí se zúčastnit aktuální soutěže a mít trochu toho štěstí. Soutěžní princip je velice jednoduchý:
1. Navštivte facebookovou událost Husman Festu
www.facebook.com/events/996408441197017
2. Přihlaste se jako účastník festivalu (tj. zvolte možnost ‘Zúčastním se‘)

A to je vše, co je třeba udělat!

Soutěž běží do neděle 3. července 2022. Den poté, v pondělí 4. července, pak organizátoři festivalu vylosují ze seznamu účastníků dva výherce, kteří obdrží dva volné vstupy na Husman Fest 2022. Výherce bude vyrozuměn prostřednictvím Facebooku, proto sledujte pozorně svůj profil!

Na Husman Festu 2022 vystoupí těchto deset formací:
MASTER, DEATH TOGETHER AS ONE (SK), CIRCULAR SAW (SK), ELYSIUM, FLESHLESS, MATER MONSTIFERA, NEUROTIC MACHINERY, SCABBARD, SEARCH & DESTROY, VANGUARD

Doplňme, že oproti původní soupisce se festivalový line-up dočkal tří změn. Novými kapelami jsou tuzemští brutal/deathoví veteráni FLESHLESS, slovenští řezníci CIRCULAR SAW a energická smečka SEARCH & DESTROY z Plzně.

Akce se opět koná v malebném prostředí klášterní zahrady Muzea Českého lesa v Tachově v sobotu 16. července 2022. Veškeré detaily a aktuální informace můžete najít na Facebooku festivalu či festivalové události.

Související odkazy:
www.facebook.com/HusmanFest
www.facebook.com/events/996408441197017


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 653

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *