RockShock

Internetový rockový magazin

Melodica vystoupala na pověstný Olymp

Text: Melodica

Nejnovější unikátní videoklip – s charitativním tématem celostátního projektu ZACHRAŇ ŽIVOT, z. s., patrona Michala Šedy a Kocour Preventista – kapely MELODICA s názvem Olymp byl představen 25. 5. 2022 v klubu Nebe na Václavském náměstí v Praze. Spolupracovali na něm herec a moderátor Michal Šeda, herečka Monika Timková a záchranáři, hasiči, piloti z Helitomu Chotouň. Natáčelo se také v Metropoli Teplice a na Severočeské hvězdárně a planetáriu v Teplicích.

Umět poskytnout první pomoc, vědět, jak se zachovat v kritické situaci, vidět záchranáře, piloty, hasiče, policisty v akci, to vše je v klipu k vidění. Tito lidé za nás denně nasazují své životy a potřebují nové kolegy. Možná právě vás.

„Spojili jsme se s rockovou kapelou Melodica, která nás oslovila písní, která koresponduje se záměrem, jak představit divákům a posluchačům záchranu lidského zdraví a zároveň ukázat život záchranářů. Určitě je třeba dělat osvětu tomuto náročnému a důležitému povolání a přilákat tak nové zájemce, kteří chtějí zasvětit svůj život ušlechtilému cíli,“ prozradil hlavní protagonista, herec Michal Šeda. „Natáčení bylo opravdu náročné, jelikož v den natáčení vál silný vítr a my šplhali po kluzké skále. Zvláště Michal si užil své, neboť scénář mu velel lézt pouze v tílku, což zvýrazňovalo jeho velké svaly. Také natáčení jízdy v motokárách se neobešlo bez potíží a my do sebe s Michalem v zápalu soutěžení narazili. Michal mě podcenil, jela jsem rychleji, než si myslel. Obešlo se to však bez modřin,“ zavzpomínala herečka Monika Timková.

Klip pokřtili herec, moderátor a bavič Jiří Krampol, fotograf Jakub Ludvík, herečky Bára Fišerová a Kateřina Bláhová, Miss World Czech Republic 2020 Karolína Kopíncová, Karolína Lipowská, Kate Ujfaluši, Miss České republiky 2019 Nikola Kokyová, bronzový slavík Raego, Ivana Němcová a spousta dalších pozvaných hostů, kteří přišli akci podpořit. „Pozvali jsme Jirku Krampola, protože on je symbol silného a neohroženého chlapa ve stylu Jean-Paula Belmonda a taková osobnost k našemu klipu prostě pasovala,“ řekl za kapelu bubeník Radek Ježek.

Jiří Krampol na závěr rozkrojil dort, který na zakázku vyrobil sponzor Cukrárna U Bena v Proboštově. „Požádala jsem majitelku cukrárny, zda by nám vyrobili dort s tématem Olympu, a myslím, že ho vystihli brilantně,“ chválila zpěvačka Hanka Ježková. Dalšími sponzory celé akce se stali Stanislav Tejček – elektroservis, Superdrinky.cz, Šlepr, s. r. o., – výroba lahůdek, Vinotéka Bez Kocoura – David Polcar a Building Development, s. r. o. „Děkujeme všem, kdo se podíleli na tomto úžasném projektu a vložili správnou energii k písni, kterou jsem složil,“ poděkoval skladatel písně Olymp Filip Ježek.

Související odkazy:
www.melodicamusic.cz
www.facebook.com/melodicaoficialni
www.instagram.com/melodica_official


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 908

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *