RockShock

Internetový rockový magazin

Brněnská symfonic/folkmetalová Rosa Nocturna se rozhodla zkusit štěstí i u zahraničních posluchačů

Text: Rosa Nocturna
Foto: archiv skupiny

Kapela ROSA NOCTURNA dosud vydala čtyři alba, všechna v našem rodném jazyce. Naposledy vydali v listopadu 2020 album Andělé a bestie. Už na něm jsou v bonusech dvě z písní nazpívané i anglicky. Kdo se totiž alespoň po očku poohlížel po zahraničí, dobře ví, že tam s češtinou nezaujme. Protože se kapela chce přiblížit i zahraničním posluchačům, chystá na letošní léto vydání poslední desky celé v angličtině. Bude se jmenovat, jak jinak, Angels And Beasts. Na albu bude celkem jedenáct písní. Devět do angličtiny přetextovaných songů z české verze, instrumentálka Periculum a jako bonus starší skladba Of Love, Of War, Of Blood nově v anglické verzi. Kromě změny jazyka dostala celkově nový mix i master samotná hudba, takže bude znít moderněji.

K anglické verzi alba už kapela vypustila dva singly. První byl duet Desires In Mist, který zpívá Aneta Zatočilová a jako host se mužského partu ujal René ‘Perry‘ David z brněnských Flowerwhile. Lyric video k této písni je dostupné na YouTube.

I druhý singl Lightbringer kapela vydala v podobě videa. To je zpracováno kreslením do písku a vytvořila ho Volha Safronava. Písničku nazpívala Viktorie Surmová (Surma).

Přesné datum vydání anglického alba ještě kapela nezveřejnila, nicméně se netají tím, že než vyjde album, vypustí během prázdnin do světa ještě jedno zcela nové video.

Související odkazy:
www.rosanocturna.cz
www.facebook.com/RosaNocturnaBand
www.instagram.com/rosanocturnaband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 733

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *