RockShock

Internetový rockový magazin

Skupina #Černá představila nejemotivnější ochutnávku z nového EP

Text: #Černá
Foto: archiv skupiny

Jestli se o kapele #ČERNÁ říkalo, že zatím nepatří do své stylové škatulky, nové EP s názvem Bojuj, nebo uteč tento dojem ještě umocní.

První vlaštovka z připravovaného EP nese název Nad řekou a je to jednoznačně nejemotivnější věc, kterou kapela složila. Navíc k ní #Černá natočila i videoklip, při jehož vzniku se hlavní protagonista zamiloval do herečky a k tomu všemu vyhrocené natáčení řešila policie!

Zbylé dvě písně se ponesou v duchu kytarových riffů a válcující rytmiky, která je pro #Černou tolik vlastní. Baskytarista Roman Knězů k nové muzice dodává: „Chceme lidem ukázat, že se u nás můžou těšit na rozmanitej zážitek plnej energie!“

EP Bojuj, nebo uteč se dočká vydání v první polovině června. Do té doby zažije svou vlastní předpremiéru v exkluzivním rozhovoru na rádiu BEAT.

#Černou můžete letos vidět, ale hlavně slyšet i na stálicích letních festivalů, jako jsou Rockfest Dačice, Open Air Music Fest Přeštěnice, Kájovské léto, Rock Of Sadská, Letní parket Hořepník, Léto s Rychtářem a další… Přehled aktuálních koncertů najdete zde: www.cerna-black.cz/koncerty

Související odkazy:
www.cerna-black.cz
www.facebook.com/cerna.official


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 906

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *