RockShock

Internetový rockový magazin

Forrest Jump představují nový video singl, předělávku Zafúkané od skupiny Fleret

Text: Forrest Jump

Jako blesk z čistého nebe přichází novinka z tábora FORREST JUMP s názvem Zafúkané. Ano, čtete správně – kapela poprvé vydává předělávku, a tím potvrzuje, že jí není žádný styl cizí. Ostatně hranice překračovali Forrest Jump vždy.

Předělání aranží si vzal na svá bedra kytarista Michal Stochleba, producentsky poté píseň Honza Toužimský. „Kluci přišli s dost jasnou představou, takže vlastně bylo velmi jednoduché dát songu finální podobu,“ dodává Honza Toužimský.

Byť se může zdát, že jde o trochu neobvyklý krok, kdy kapela po personální obměně vydává předělávku jako první singl, panuje v kapele jednolitá atmosféra. Rozhodovací proces nám přiblížil bubeník Josef Cigánek: „Debata byla v podstatě velmi rychlá. Příprava materiálu je v plném proudu a písně postupně vznikají. Když jsme ale slyšeli Michalovy aranže k písni Zafúkané a následně i finální verzi, bylo o prvním společném singlu rozhodnuto. Nota bene když kluci z Fleret naši verzi podpořili nejen souhlasem, ale také účastí ve videoklipu.“

Videoklip vznikal pod taktovkou osvědčeného Jirky Kobylanského v průběhu dubna a května, aby vše směřovalo k premiéře v pátek 27. 5. 2022.

Forrest Jump čeká perné léto, kdy kapela projede republiku po boku kapel TRAKTOR a PANOPTIKO, aby následně zahrála na prestižních festivalových pódiích, jako na Masters Of Rock, Ostrava v plamenech nebo The Legends Rock Fest. „Nemůžeme se dočkat, až si s fanoušky Zafúkané zakřičíme naživo. Zároveň můžu slíbit, že brzy vypustíme i další novou muziku a nejpozději v první polovině roku 2023 vydáme pod labelem Smile Music Records novu desku,“ říká natěšeně baskytarista Kuba Ticháček.

Související odkazy:
www.forrestjump.cz
www.facebook.com/forrestjumpofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 832

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *