RockShock

Internetový rockový magazin

Pačess vyrazí po úspěšném českém turné na Slovensko

Text: Tomáš Řeřucha
Foto: archiv skupiny

Kapela PAČESS právě úspěšně ukončila tour po boku legend našeho metalu, kapel FLESHLESS a V.A.R., která zasáhla celou Českou republiku. A protože to byla spolupráce úspěšná, bude se opakovat na jaře příštího roku znovu.

V měsíci květnu se Pačess chystají vyrazit na Slovensko, kde budou hrát na Immortal Tour, která je věnována památce zesnulého kapelního vydavatele Juraje Haríňa (Slovak Metal Army). Na téhle tour, kterou začal ještě za svého života Juraj připravovat, vystoupí slovenská perla DEPRESY, čeští PURNAMA a SECTESY a řada slovenských kapel.

Tour začíná 20. května v Nitře, dále se podívá 22. května do Ružomberku, 27. května do Zvolena a vyvrcholí 28. května v Trenčíně. Kapela dále navázala velmi blízkou spolupráci s novou firmou Black Barn Music, u které vyjde na konci prázdnin na gatefold LP poslední deska Poupě, kterou už bohužel původní vydavatel alba Juraj Haríň nestačil v loňském roce vydat. Zároveň kapela začala pracovat na nástupci posledního alba, s jehož vydáním se počítá příští rok. Více informací z tábora kapely vždy najdete na FB Pačess.

Související odkazy:
www.pacess.cz
www.facebook.com/PacessBand


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 578

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *