RockShock

Internetový rockový magazin

Cocotte Minute s Elektrïck Mann a Vojtaanem oslavují všechny rádoby celebrity společným singlem V.I.P.iče

Text: Hanka Bukáčková

Ikony vytříbené nu-metalové a rapové zábavy – COCOTTE MINUTE a ELEKTRÏCK MANN – aktuálně brázdí republiku se svou vymazlenou V.I.P.iče tour, kde servírují kultivované chování, střídmou mluvu a ryzí intelektuálno. Na pár zastávkách jim sekunduje mistr gangsta folku VOJTAANO. Ale to není vše.

Toto unikátní spojení vyústilo i ve stejnojmenný společný singl. Ten mají na svědomí Elektrïck Mann a je nosnou myšlenkou celé tour. „Song se mi formoval v hlavě docela dlouho. Každý umělec si může vybrat, jestli se vydá cestou ortodoxního úmča, anebo cestou bullshitu. A na okraji těchto skupin vznikají třecí plochy a otázky, jestli jsi malá V.I.P.iča, velká V.I.P.iča anebo prostě piča. Naším cílem je samozřejmě sranda, a ne žádný hate, kterému se věnuje podstatná část rap scény. Jde nám o to se dobře pobavit a užít si každé chvíle. Žádný posraný produkt,“ říká frontman EM Mukas.

Nicméně pořád je hodně umělců druhé kategorie, kteří se snaží stát se celebritou za každou cenu, a těmto je věnována tahle písnička.

„Když se začala formovat tour Elektrïck Mann, Cocotte Minute a Vojtaana, ukázalo se to jako vysoce kvalitní sabat V.I.P.ičí, a song dostal zelenou včetně videa. Plán byl jasný, ušetřit, kde se dá. Mejla dostal za kameru a střih dva gramy skéra, Zeller zadotoval 333 Kč na benzin do kabria a Vojtaano zatáhl flašku zelené.“

Zeller k tomu dodává: „Zahostovat si do tracku legendy moravský dekadence prostě chceš. A jestli nechceš, tak jsi buď Pražák, nebo veganská bukvice! A když to tam navíc najebe i Vojtaano, je to víc švédská trojka než celý Švédsko!“

„Jako béčková seriálová celebrita jsem uvítal možnost kopnout do vlastních řad a trošku to fejkový pozlátko shodit. Devadesátkovej hip-hop žeru. Proto jsem využil i šanci zarapovat si s týpkama, který jsou tak starý, že viděli Cypress Hill a House Of Pain na začátku kariéry. Tour s EM a CM je strašná jízda, náš společnej song je minimálně stejně strašnej,“ uzavírá Vojtaano.

Proto neváhejte, podívejte se na nejlevnější videoklip v dějinách tohoto roku, točený na Vyšehradě a Výtoni, doprovozený o záběry z aktuální tour, a přeneste se alespoň vizuálně na chvíli do devadesátek.

Zároveň si nenechte ujít toto originální spojení naživo a přijďte si poslechnout jejich společný singl na některou ze zbývajících zastávek šňůry, kterou završí 14. 5. koncert v Rock Café v Praze.

Související odkazy:
Cocotte Minute
www.cocotteminute.org
www.facebook.com/CocotteMinuteBand
www.instagram.com/cocotteminute
Elektrïck Mann
www.trikator.cz/cs/elektrick-mann
www.facebook.com/elektrickmann
www.instagram.com/elektrickmann
Vojtaano
www.vojtaano.cz
www.facebook.com/Vojtaano84
www.instagram.com/vojtaano.zavesky


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 571

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *