RockShock

Internetový rockový magazin

Scabbard zveřejnili obal svého nového alba Lidské loutky, které vyjde 20. května pod Pařátem

Text: Pařát 

Jak jsme informovali zde, Pařát v květnu vydá nové album SCABBARD, které ponese název Lidské loutky. O front cover, stejně jako o celý osmistránkový booklet se postaral Jaromír ‘Deather‘ Bezruč”, který už s kapelou spolupracoval na albu Extended Mirror (1999).

Scabbard jsou jednou z mála českých deathmetalových kapel devadesátých let, které nadále brázdí pódia. Nutno ale zdůraznit, že jejich kóma trvalo 17 let. „Je to jako ve všem, prostě sejde z očí, sejde z mysli. Počítal jsem s tím, že si budeme muset opět vybudovat své místo na scéně. Není jiná cesta než vydávat desky, a hlavně několikrát zase projet republiku křížem krážem. Jen nám do toho hodil vidle covid. Turné k albu V říši zla nám prakticky celé odpadlo. Skoro na každé akci se najde někdo, kdo si nás pamatuje z devadesátek, což hodně potěší. Jsem moc rád a vděčný za to, že zase hrajeme a posouváme Scabbard kupředu. Z každého koncertu mám radost a užívám si to. Vážím si lidí, kteří chodí na koncerty, rád s každým pokecám a dám po kalíšku. (smích) Jinak kapelou devadesátek budeme asi napořád. Je to styl, který ze mě leze a měnit ho nehodlám,“ zdůrazňuje zpěvák a baskytarista Alex, takže na novém albu Scabbard nečekejte žádný progresivní metal, ale pořádný old school.

Nové album Scabbard s názvem Lidské loutky vyjde pod značkou Pařát Magazine & Productions 20. května, kdy se v několikatisícovém nákladu stane součástí 105. čísla magazínu Pařát. Vydavatelství Pařát Productions pak zajistí undergroundovou distribuci CD po širém světě.

Hudební ukázky a další informace kolem alba Lidské loutky již brzy.

Související odkazy:
www.facebook.com/Scabbard.band
www.instagram.com/scabbard01
www.twitter.com/SCABBARD01
www.paratmagazine.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 599

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *