RockShock

Internetový rockový magazin

Jarní turné Harleje se zastavilo i v Čelákovicích

14. dubna 2022, Čelákovice, KD Čelákovice

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Jarní tour kapely Harlej je v plném proudu a 14. dubna 2022 zavítali borci do kulturního domu v Čelákovicích nedaleko Prahy. Hostem celého jarního turné je moravská kapela Hanz’s Fuckers. Necelou hodinu před otevřením se začaly venku tvořit hloučky fanoušků, všichni byli ve skvělé náladě a netrpělivě očekávali vpuštění do sálu. Okolo 19.30 hod. se dveře otevřely a my společně s ostatními fanoušky jsme vstoupili do sálu, kde byl již připraven merch obou kapel a také točené pivo, alko i nealko nápoje k uspokojení potřeb všech návštěvníků dnešního večera.

A krátce po 20. hodině to vypuklo! Na pódium vtrhla kapela HANZʼS FUCKERS, která se pravidelně účastní nejen domácích koncertů, ale také menších i větších festivalů. Naposledy jsem kluky slyšela na Magmafestu 2021, a byl to parádní zážitek. V červenci 2021 vyšlo kapele nové album Made In Bohemia, ze kterého jsme mohli slyšet některé pecky, např. Skrze čas nebo Odcházení. Kromě jejich vlastní tvorby jsme slyšeli také cover Šrouby do hlavy od skupiny Lucie. Vystoupení kapely mělo šťávu, bubeník do toho řádně řezal, skvělá kytarová sóla zněla celým kulturákem. Fanoušci si padesátiminutový koncert pořádně užili.

Ve 21.30 hodin se rozezněla sálem fanfára, užívaná již několik let jako intro, a kapela HARLEJ předstoupila před rozjařený dav fanoušků, kteří netrpělivě očekávali energickou vypalovačku Zfetovanej. Na pódiu nechyběla obrovská LED obrazovka, takže i fandové, kteří byli vzadu, tak perfektně viděli, co se na pódiu děje. Nechybělo na ní uvítání a na závěr také poděkování. Tomáš Hrbáček zapojoval fanoušky do zpěvu notoricky známých hitů Možná, Strážní andělé, Kapitán Morgan, Přirození, Nejsem zklamanej, Tráva… Samotný koncert kapely Harlej trval téměř dvě hodiny, ze všech muzikantů lilo jak z konve, ale užívali si společně s fanoušky koncert do posledního tónu. Nemohly chybět balonky, se kterými si fandové s radostí pohazovali. Na závěr vystřelili do výšky nafukovací panáci při hitu Svařák, a to už byl opravdu konec dnešní super akce. Dnešek jsme si fakt hrozně moc užili, za mě všechny palce nahoru!


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 2199

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *