RockShock

Internetový rockový magazin

Sebastien: Mocný dar posvátného svazku

Text: Smile Music Records

Powermetalová čtveřice SEBASTIEN připomíná své aktuální album Integrity novým singlem Je to v nás. Chytlavá skladba, kterou kapela končívala svá vystoupení v rámci obřích Monster Meetingů, hladce zapadá do myšlenkového konceptu alba. Zároveň kapela oznamuje zastávky turné Integrity Summer Tour 2022.

Autor, kytarista a zpěvák Jiří Rain doplňuje: „V textu této písně jsem se snažil vyjádřit, jak si vážím vztahu muže a ženy, který má být smyslný, ale zároveň také posvátný a na celý život. Zejména verše ‚dej mi sílu být ti vším / dej mi dar, co znásobím‘ poukazují na mé přesvědčení, že láska v manželství roste a získává na hloubce a barevnosti. Sami to tak s manželkou cítíme a považujeme svatbu za to nejlepší životní rozhodnutí. Doba je dnes velice těžká, svět se rychle mění a spoustu tradičních názorů házíme přes palubu – i proto si myslím, že je dobré připomínat důležitost a hodnotu sňatku coby začátku společné cesty, po které kráčejí dva lidé spolu jako jedno tělo…“ Vážně nastolená témata jsou tradičním elementem textové stránky Sebastien, kteří s novou deskou Integrity ještě více umocnili svá sdělení přechodem na mateřský jazyk.

Na nahrávce Je to v nás se podílel saxofonista Ondřej Klímek (Kamil Střihavka, Vltava ad.), o mastering se postaral světoznámý producent Jacob Hansen (Amaranthe, Pretty Maids, Volbeat, Primal Fear, Epica). Je to v nás najdete na limitované edici alba Integrity s exkluzivním 3D obalem a od 25. března 2022 také na všech digitálních platformách.

Integrity Summer Tour 2022:
11. 06. – Pržno, Areál SK Pržno – Den obce
25. 06. – Hudlice u Berouna, Sportovní areál – Hudlicefest
14. 07. – Vizovice, Likérka Jelínek – Masters Of Rock
28. 07. – Liberec, areál Vesec – Benátská s Impulsem!
13. 08. – Velké Hamry, Lázně pod kulturákem
13. 08. – Újezd u Přelouče, Letní parket Újezd – Slamák Rock Fest
10. 09. – Klimkovice, Jarmark
10. 09. – Polanka nad Odrou – Den obce

Související odkazy:
www.sebastienofficial.com
www.facebook.com/sebastienband
www.instagram.com/sebastien_band


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 591

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *