RockShock

Internetový rockový magazin

Na ŠPEK na vzduchu za zvýhodněné vstupné

Text: Hana Písková

Nově se rodící festival ŠPEK na vzduchu odtajnil svůj program. Hlavní hvězdou bude brněnská kapela POLETÍME? V Pavlínině dvoře vyrostou v červnu nově dvě hudební scény a v předprodeji budou zvýhodněni návštěvníci, kteří si zajistí vstupenky do konce března.

„Letošní ročník festivalu navazuje na ten loňský, kdy si dramaturgie dala jednoznačný cíl: zaměřit se na ty umělce, kteří kultivují i baví lidi s neobyčejným zápalem, pro které je kontakt s publikem stále důležitý a ani velká popularita nebo úspěšnost na sociálních sítích neutlumuje jejich zájem setkávat se s diváky a posluchači napřímo. Proto zveme Poletíme?, TH!S s Vojtou Kotkem, TROCHU KLIDU, MINAMI a LIGHT & LOVE,“ říká dramaturg Domu kultury Šumperk Ondřej Procházka.

Snahou produkce Domu kultury je postupně krok za krokem budovat letní festival, který se bude odlišovat od jiných letních akcí v regionu. „Chceme nabízet zajímavý program a dávat šanci místním kapelám. Účinkující se budou střídat na dvou pódiích. Budeme rádi, když nám zázemí pomohou vytvářet místní restauratéři a kavárníci, a budeme doufat, že lidé se na ŠPEK na vzduchu budou každý rok vracet díky skvělé atmosféře,“ dodává jednatelka Domu kultury Hana Písková.

ŠPEK na vzduchu je naplánován v Pavlínině dvoře na 24. června 2022. Zvýhodněné vstupenky za 250 korun budou k mání v pokladně Domu kultury Šumperk do konce března, od 1. dubna se cena zvýší na 320 korun.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 594

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *