RockShock

Internetový rockový magazin

Eufory vydávajú ďalší song z pripravovaného nového CD

Text: Eufory

Od vydania vydareného duetu Schizofrénia s legendárnou Tanjou prešlo už päť mesiacov a vychádzajúca slovenská hviezda power/heavy metalu EUFORY otvára nový rok ďalšou novinkou. Čakanie na svoj tretí štúdiový album sa martinská kapela rozhodla fanúšikom skrátiť v poradí druhým singlom Promise Of Tomorrow.

Pieseň sa zaoberá vážnou témou vojnových konfliktov. Eufory v texte podčiarkujú ich bezvýznamnosť a poukazujú na to, že je úplne jedno, kto vo vojnovom konflikte zvíťazí a kto je na strane porazených. Žiadna strana, ani tá víťazná, svoj cieľ i tak nikdy úplne nedosiahne a vo vzduchu tak ihneď visí ďalší konflikt.

„Vojna plodí ďalšiu vojnu,“ hovoria členovia kapely. „Treba však spojiť sily a agresorovi sa spoločne postaviť. Na svete nikdy nevládol definitívny mier a jediným prísľubom do budúcnosti zostáva len vyhliadka na ďalší vojenský konflikt.“

So skutočne silným a predovšetkým aj dnes veľmi aktuálnym textom sa kapela opäť vrátila k angličtine. A ako obvykle ho doplnila kvalitnou energickou muzikou a Ľubošovým podmanivým spevom. Ale ako členovia naposledy sľúbili, nový album bude hudobne rozmanitý a Promise Of Tomorrow to len potvrdzuje. Kým prvý singel bol heavymetalovo rytmický, ten druhý v sebe skrýva omnoho dravšie riffy a široké refrény ozvláštnené výraznými samplami.

Novinka vychádza vo forme lyrics videa v réžii rovnakých ľudí ako Schizofrénia. Vizuálna podoba pochádza z dielne Johna Kaimakamisa (spolupráca s Evergrey, Rotting Christ apod.), produkciu a mixáž mal na starosti Adam Mičinec a mastering má opäť na svedomí Tony Lindgren (spolupráca s Amorphis, Arch Enemy, DragonForce, Powerwolf, Eluveitie apod.).

Súvisiace odkazy:
www.eufory.sk
www.facebook.com/euforyband
www.youtube.com/user/Euforyband
www.open.spotify.com/artist/1gRQ6o5wN8a5ZdQ2XWvMpE
www.instagram.com/euforyofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 593

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *