RockShock

Internetový rockový magazin

Nový klip Petera Aristoneho je jeho temnější verzí Bitter Sweet Symfony

Text: BrainZone Promotion

PETER ARISTONE představuje videoklip ke třetímu singlu z alba The Hit s názvem Fool’s Gold. Píseň napsal spolu se skladatelem a producentem Stefanem Skarbekem. Video se točilo v centru Prahy a v Divoké Šárce. Režisér Michal ‘Kunes‘ Kováč společně se zpěvákem vědomě odkazují na slavný klip The Verve Bitter Sweet Symfony. Metafora Aristonova prodírání se davem proti směru hlavního proudu jim přišla jako nejlepší vystihnutí obsahu písně.

V písni Fool’s Gold zpívá Peter Aristone o tom, kam nás přivádí honba za penězi a zda nás opravdu činí šťastnějšími. „Fool’s Gold by se dalo volně přeložit jako hloupý prachy. Zamýšlím se v ní nad tím, jak moc se honíme za penězi, jak neustále někam spěcháme a stejně nic nestíháme. Toužíme po bohatství, ale poté stejně zjišťujeme, že nás peníze nedělají šťastnějšími,“ přemýšlí zpěvák, který se během covidových opatření rozhodl přerušit koncertní činnost a přiklonil se k vydávání klipů a singlů.

„Nejsem přímo proti očkování, prostě chci hrát všem fanouškům bez rozdílu, a ne jen vybrané skupině,“ popisuje zpěvák, který ze stejného důvodu zrušil i účast na jarním turné v USA s americkým zpěvákem Marcem Broussardem. „Kdybych na turné jel, byl bych sám proti sobě, a hlavně proti svým textům, které ve svých písních zpívám,“ uzavírá.

Související odkazy:
www.peteraristone.com
www.facebook.com/peteraristonemusic


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 537

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *