RockShock

Internetový rockový magazin

HakelBand – Klipem na pomoc!

Text: Martina Jablanovská

Královéhradecká rocková skupina HAKELBAND je unikátním důkazem toho, jak důležité je mít v zaměstnání fajn kolektiv a parťáky. Možná s nimi totiž budete trávit více času, než jste si původně mysleli. Zaměstnanci společnosti Hakel si spolu se svým šéfem Pavlem Hudcem založili kapelu. Za pouhé čtyři roky existence si nejen v Královéhradeckém kraji získali velkou řadu fanoušků a můžete je vidět na spoustě hudebních akcí.

HakelBand pokřtí 12. února 2022 v rockovém AC klubu debutové album Moucha v pivu a k singlu Propast právě nyní vypustili do světa i nový videoklip, jenž se natáčel v Hradci Králové na Bílé věži, která je symbolem města.

Jako poděkování za velkou podporu svých regionálních fanoušků se skupina HakelBand a společnost Hakel, s. r. o., rozhodly svojí hudbou pomáhat. Jako první charitativní projekt zvolily podporu speciální mateřské školky, základní školy a střední školy Prointepo, jež jako jediná škola v regionu zajišťuje péči i vzdělání dětem s tělesným nebo kombinovaným postižením. Prointepo svoji renovaci a zkvalitnění hradí z příspěvků sponzorů a dárců. Prostřednictvím kapely HakelBand může teď pomáhat úplně každý, stačí jen zhlédnout videoklip. Počet zhlédnutí totiž určí finální částku peněžního daru od společnosti Hakel, spol. s r. o.

„Po celou dobu podnikání se snažím pomoci lidem, kteří to potřebují. Spolek Prointepo mě požádal o finanční dar, jenž přispěje na nákup pomůcek pro nemocné a postižené děti. Rozhodli jsme se jim nejen pomoci, ale zvýšit povědomí o jejich práci právě díky této akci,“ uvedl Pavel Hudec, jednatel společnosti a člen kapely HakelBand.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 572

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *