RockShock

Internetový rockový magazin

Krokodýlova kapela: Nová kniha Jiřího Štrauba nabídne humor, rebelská zvířata a hlavně rock’n’roll

Text: Jiří Štraub

Nejlepší zvířecí rocková kapela na světě. Takhle prezentuje svoji novou rodinnou knižní komedii s názvem Krokodýlova kapela spisovatel a textař JIŘÍ ŠTRAUB. Publikací chce volně navázat na svoji prvotinu Rockové příběhy pro malé rebely, která si od doby, co se poprvé objevila na pultech knihkupectví, získala řadu fanoušků.

Krokodýlova kapela je hudební rodinná komedie o partě zvířat, která se dá dohromady při cestě za svým místem mezi rockovými titány. Aby ale muzikanti uspěli, musejí překonat spoustu překážek,“ říká o knize její autor s tím, že Krokodýlova kapela bude naprosto srozumitelná i pro ty, kteří nečetli Rockové příběhy. Autor navíc i v tomto projektu opět spojil síly s ilustrátorkou Terezou Doležalovou, jednou z dvorních výtvarnic divadla RockOpera Praha.

S realizací knihy tentokrát Štraubovi pomáhají čtenáři v crowdfundingové kampani. Online předprodej začal 17. ledna 2022 na adrese www.pointa.cz a končí 15. února. Když se tvůrcům podaří naplnit vytyčenou částku, publikace vyjde u nakladatelství Pointa, které je součástí nakladatelské skupiny Albatros; když ne, přispěvatelům se peníze automaticky vrátí zpět.

Kniha je určena pro děti starší osmi let a pro hudební fanoušky všeho věku. Amatérští i profesionální muzikanti v ní navíc najdou situace, které jim budou jistě velmi povědomé.

Související odkazy:
Facebook – www.facebook.com/rockovepohadky
Instagram – www.instagram.com/krokodylova_kapela
Nakladatelství Pointa – www.pointa.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 558

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *