RockShock

Internetový rockový magazin

103. číslo Pařátu vyjde 20. ledna

Text: Pařát

První letošní vydání Pařátu se už za pár dnů stane realitou. Titulní strana 103. čísla je inspirována front coverem chystané reedice prvního alba slovenských THALARION, které Pařát vydá na digipacku 20. února. Na stranách 6–9 pak najdete titulní (vzpomínkový) rozhovor s Thalarion zaměřený pouze na období od vzniku kapely do přibližně roku 2002. Vzhledem k výše zmíněnému to má logiku.

Poprvé v historii najdete na stránkách Pařátu rozhovor s kapelou z Madagaskaru. Rozhovor je z velké části zaměřený na historii tamní metalové scény. Povídali jsme si také s kapelami z Chile, Litvy, Íránu, Andorry, ale i se světově profláknutými jmény jako HYPOCRISY, LOCK UP nebo EXODUS. Nemůžeme opomenout ani to, že se blíží 30 let od vydání zásadních alb NAPALM DEATH a PATHOLOGIST. Kompletní obsah Pařátu nalistujte zde.

Součástí 103. čísla Pařátu je také druhé album formace KRMELEC (originál CD, 8 stran booklet), která navazuje na svůj debut z roku 2020 Tak trochu jiná honitba. Tentokrát si Krmelec pro album Hellʼs Leaving Your House nachystal 8 autorských skladeb a 5 coververzí. Vedle Krabathoru nebo Master’s Hammer je to také Padlý rýč od Törr, který si můžete poslechnout zde. Krmelec najdete také na jednom z mega plakátů uvnitř Pařátu, stejně jako hloubkový rozhovor, v němž kapela zdůrazňuje, že už s coververzemi končí a dál se bude soustředit na vlastní tvorbu.

Veškeré informace o rozesílání nového čísla Pařátu najdete zde. Pokud máte předplatné Pařátu, můžeme vám v jedné zásilce samozřejmě poslat i cokoliv dalšího z Pařátshopu. Stačí si vybrat zde.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 551

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *