RockShock

Internetový rockový magazin

Čtvrtý ročník benefičního koncertu I hudba může pomoci podporuje i T. J. Sokol Kostelany

Text: Jiří Olszar
Foto: archiv benefice

Již čtvrtý ročník benefičního koncertu I hudba může pomoci, který se koná na podporu projektu Pomáháme onkologii a tradičně jej má pořadatelsky pod palcem zpěvačka JIŘINA LYSÁKOVÁ, se uskuteční 12. 3. 2022 od 17.00 hod. ve Zlíně v prostorách kavárny 14|15 budovy Baťova institutu. Loňský ročník byl bohužel kvůli známým důvodům zrušen, a tak všichni doufáme, že letos proběhne vše hladce, a hlavně naživo, přestože sama pořadatelka má v záloze i možnost streamovaného vysílání. Doufejme ale, že tuhle variantu nebude muset využít a všichni si užijí živou muziku pěkně tak, jak se sluší a patří.

Už před Vánocemi se snažila zpěvačka ve spolupráci s T. J. Sokol Kostelany naplnit benefiční kasičku, což se ale vzhledem k aktuální situaci nemohlo uskutečnit přesně podle původního plánu, přesto ale nakonec dopadlo vše nad očekávání dobře. Jiřina Lysáková to komentuje těmito slovy: „Pokoušeli jsme se před Vánoci zapečetěnou pokladničku trošku naplnit, což se vzhledem k vládním opatřením moc nedařilo. Měli jsme ve spolupráci s T. J. Sokol Kostelany naplánovanou benefiční diskotéku, kde jsem měla zpívat a děti i rodiče vyráběli mnoho krásných předmětů, které se během večera měly prodávat. Vše se muselo zrušit, ovšem duše sokolů přišly s lepším nápadem – přemístit prodej na sociální sítě. Díky jejich úsilí, vytrvalosti a dobrým srdcím vynesl vánoční online prodej vyrobených předmětů nádhernou částku 7 200 Kč. Z celého srdce jim tímto děkuji. Jsem nadšená, že novým partnerem benefičního koncertu I hudba může pomoci je T. J. Sokol Kostelany, a věřím, že toho společně ještě hodně naplánujeme.“

Na předání částky od T. J. Sokol Kostelany do zapečetěné benefiční kasičky se můžete podívat zde:

Jak už bylo uvedeno, i letos I hudba může pomoci přispěje na projekt Pomáháme onkologii, který podporuje Komplexní onkologické centrum KNTB, a. s., ve Zlíně. A nedílnou součástí benefičního koncertu bude samozřejmě i hudební produkce. Program se pomalu rýsuje a kromě samotné Jiřiny Lysákové s kapelou se mohou příznivci této akce těšit i na zlínskou pop-rockovou kapelu MERS. Ještě jeden účinkující bude již brzy také představen. Celým večerem bude provázet moderátor Jiří Horváth z Hitrádia Zlín.

Připraven bude i bohatý doprovodný program včetně líčení od profesionální stylistky. Kromě T. J. Sokol Kostelany bude koncert přímo na místě podporovat i firma OXALIS prodejem svých výrobků či FB skupina Voňavá pomoc onkologii, za kterou stojí rovněž samotná pořadatelka.

Přijďte si tedy užít krásný hudební večírek, kde si vychutnáte nejen spoustu skvělé muziky, ale především podpoříte skvělou akci. Je úžasné pomáhat druhým, takže přijďte pomoci i vy. Vstupné na I hudba může pomoci činí 100 Kč a celá částka půjde do zapečetěné benefiční pokladničky.

Související odkazy:
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/kapelamers
www.facebook.com/events/656567988660343
www.facebook.com/groups/1389858101200795
www.pomahejteonkologii.cz
www.facebook.com/T-J-Sokol-Kostelany-109536431349596
www.oxalis.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 632

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *