RockShock

Internetový rockový magazin

První album Thalarion z roku 1996 vyjde poprvé na CD

Text: Pařát

Foto: archiv skupiny

Tento měsíc vyšlo nové album THALARION po 17 letech. Plakát s motivem CD, rozhovor o jeho vzniku a mnohých dalších tématech najdete mimo jiné v aktuálním 102. čísle Pařátu.

Dalším počinem s logem této kapely se stane CD reedice prvního alba Towards The Obscure Slumberland, které vyšlo v roce 1996 pouze jako kazetové album pod vydavatelstvím Hallelujah Productions.

Gothic/death/doomoví Thalarion patří mezi zásadní kapely slovenského metalového undergroundu. Mezi lety 1998–2002 nahráli tři stěžejní alba vydaná v Dánsku u Mighty Music a jejich jméno se skloňovalo prakticky po celém světě.

20. února 2022 dojde konečně na pomyslné splacení dluhu a Towards The Obscure Slumberland vydá Pařát Magazine & Productions poprvé na CD formátu, konkrétně na digipaku ve sběratelské edici. S původním front coverem i zvukem, ale novou vnitřní grafikou.

Další informace o tomto počinu budeme zveřejňovat průběžně. Objednávky v Pařátshopu budou spuštěny 13. února, to znamená týden před vydáním.

Znovu připomínáme, že tuto reedici vydá Pařát Magazine & Productions jako samostatný titul na digipaku, CD se nestane součástí žádného čísla magazínu Pařát.

Související odkazy:
www.facebook.com/thalarion.sk
www.bandzone.cz/thalarion


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 542

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *