RockShock

Internetový rockový magazin

Krmelec pod Pařátem v lednu podruhé

Text: Pařát
Foto: archiv skupiny    

Po albu Tak trochu jiná honitba, které Pařát vydal v únoru 2020 (92. číslo Pařátu s tímto albem je již vyprodáno, ale CD lze koupit samostatně zde), má formace KRMELEC hotový materiál na druhé album. To ponese název Hell’s Leaving Your House a bude obsahovat 13 skladeb; 8 autorských a 5 coververzí.

Krmelec vám opět povypráví příběhy ze života zvířat a lidí, které se skutečně staly. V coververzích si vezme na paškál Master’s Hammer (Traktor s vlekem), Törr (Spadlý rýč) nebo Tublatanku (Žeravé znamenie u sudu). Album se v současné době nahrává v Kobdzey studiu ve složení – Mára (zpěv), Agos (kytara, baskytara) a Kobdzey (bicí, klávesy). Další informace o albu budeme přinášet průběžně a první zvukové ukázky dostanete jako vánoční dárek.

Album Hellʼs Leaving Your Horse vyjde 20. ledna 2022 pod značkou Pařát Magazine & Productions. CD se v několikatisícovém nákladu stane součástí 103. čísla magazínu Pařát, ale pořídit se samozřejmě bude dát za lidovou cenu také samostatně, bez Pařátu a v plastové krabičce. Vydavatelství Pařát Productions pak zajistí undergroundovou distribuci CD po širém světě.

Související odkazy:
www.facebook.com/krmelecmetal
www.paratmagazine.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 748

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *