RockShock

Internetový rockový magazin

Zítra je taky den, ctí staré pravidlo Squared Circles

obal singlu

Text: Smile Music Records

Pražská čtveřice studentů gymnázia Jana Keplera SQUARED CIRCLES má v životě jeden velký cíl – vyzdvihnout zašlou slávu rocku opět na výsluní. A samozřejmě taky udělat maturitu a dostat se na vejšku. Jejich druhý singl I’ll Do It Tomorrow, který vyšel v minulých dnech, vypráví o jedné z největších zhoub študáka, prokrastinaci.

Svižná kytarovka s ‘nablueslým‘ feelingem roztančí boky i krysy v korporátních kolečkách. „Iʼll Do It Tomorrow je náš úplně první song, a tak pro nás má speciální význam. Dávali jsme ho dohromady několik měsíců a většina ho vznikla na schodech horské chaty na školním lyžáku. Před tím dva a půl rokem jsme ho psali jako naši studentskou zpověď o prokrastinaci. Odkládání všeho na později definovalo i vznik textu téhle funkem a rockem inspirované písničky, už jenom proto, že jsme ho finišovali po cizích bytech na poslední chvíli před naším prvním koncertem,“ uvádějí k novému singlu samotní Squared Circles.

Zdánlivě nesmyslný název skupiny je ve skutečnosti označením pro výsledky kvadratury kruhu, v praxi neuskutečnitelné matematické úlohy. Squared Circles jsou však především uskupením čtyř věčných snílků, kapelou, jejíž začátky se datují do poloviny roku 2018.

Od té doby pražští muzikanti prezentují především plody své autorské tvorby, žánrově zařaditelné do rocku, ale nebojí se ji proložit vlastním zpracováním známých songů. V současné době se obé snaží prezentovat klubovému publiku v intencích, které současné kulturní okolnosti dovolí.

Související odkazy:
www.bandzone.cz/squaredcircles
www.facebook.com/SquaredCirclesOfficial
www.instagram.com/circles.squared


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 587

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *