RockShock

Internetový rockový magazin

Telegrafistův novinkový týdeník aneb T.N.T. 47/2021

LORDI přicházejí s vánočním mega dárkem. Po vydání loňského alba Killection (A Fictional Compilation Album) se Mr. Lordi a spol. těšili, jak si to užijí s fanoušky na turné. Ovšem kapela míní, koronavir mění, takže místo monstrózních show kapela přemýšlela nad tím, jak by své fanoušky potěšila aspoň studiově. Začala tedy skládat nový materiál, který právě dnes vychází u AFM Records pod názvem Lordiversity. Jedná se ale o počin zcela nevídaný. Box set obsahuje hned sedm nových alb! A protože se tato mega kolekce bude jistě hodit i jako vánoční dárek, stylově k němu kapela vydala i vánoční, typicky (z)lordí videoklip Merry Blah Blah Blah (www.youtube.com).

Kultovní IMMOLATION uzavírají kapitolu Atonement. Právě v těchto dnech naposledy připomněla newyorská deathmetalová legenda své čtyři roky staré album Atonement novým videoklipem Rise The Heretics (www.youtube.com). Skupina tímto snímkem děkuje svým fans za jejich neutuchající podporu v těchto těžkých časech, ale zároveň se i loučí s tímto po čertech skvělým počinem. Nastal čas na otevření kapitoly nové, což neznamená nic jiného, než že se Immolation vrhají do přípravy nového alba.

Německá thrashmetalová superskupina BONDED vydala 12. listopadu u Century Media Records druhé oficiální album Into Blackness a právě nyní jej připomíná zbrusu novým videoklipem ke skladbě Watch (While The World Burns). Velice zajímavě složená kapela, kde nechybí například frontman Ingo Bajonczak (Assassin), kytarista Bernd ‘Bernemann‘ Kost (ex-Sodom) nebo bubenický světoběžník Markus Freiwald (Despair, Everflow, ex-Sodom, ex-Voodoocult, ex-Kreator, Ex-Rotting Christ ad.), se s tím skutečně nemazlí. Ostatně ochutnat můžete sami zde: www.youtube.com

Finský zpěvák ERIK KRAEMER (Circus Of Rock, Simulacrum, Stereopolis, dříve také Timo Tolkkiʼs Infinite Visions) podepsal smlouvu s Frontiers Records, u kterých vydá 28. ledna 2022 své první sólové album All The Way. První ukázka v podobě videoklipu ke skladbě Tonight byla vypuštěna do světa právě tento týden. Najdete jej pod odkazem www.youtube.com.

I v Bulharsku se hraje pěkně bestiální death metal, jak dokazuje loni zformovaná smečka BESTIA ATER. Ta se letos v lednu představila světu vlastním vydáním debutového alba Anno.Bestia.Chrysallis, které vyjde 17. prosince 2021 i v oficiální reedici vydavatelství Wormholedeath Records, se kterým kapela nedávno podepsala smlouvu. Ukázku v podobě nového lyric videa Forneus si můžete dopřát zde: www.youtube.com

Švédští heavymetaloví veteráni STALKER podepsali smlouvu s Wormholedeath Records, u kterých vydají 11. února 2022 nové album pod stejnojmenným názvem Stalker. Jak uvádí samotná kapela, popsat koncept nového alba lze jen velmi těžce. Bude tam prostě vše, co je v minulosti i dnes ovlivnilo. Jak by to ale mohlo znít, to můžete zjistit už nyní díky právě vydanému singlu a klipu Black Room (www.youtube.com).

Izraelští progresivní deathmetalisti STRUCTURAL o muzice hodně přemýšlejí a snaží se ji prezentovat hodně zajímavým způsobem. Pokud si někdo doteď myslel, že spojení death metalu a slavného Louise Armstronga není možné, může si tuto položku ze seznamu ‘nereálných věci‘ škrtnout. Structural využili momentálního volna a pěkně si se skladbou pohráli, jak můžete posoudit díky právě vydanému videoklipu What A Wonderful World zde: www.youtube.com. Jinak samozřejmě skupina pilně pracuje na nové desce, následovníkovi tři roky starého počinu Metacognition. A pokud situace dovolí, v únoru by měli vyrazit na společné turné se SEMBLANT.


DALŠÍ T.N.T.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 748

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *