RockShock

Internetový rockový magazin

Jak řešit předražený plyn? Pár báječných rad nabízí Pokáč v novém songu

Text: Anna Pavlousková

Domácnosti i firmy se nyní musí vyrovnávat s prudkým nárůstem cen energie, hlavně u plynu raketově poskočily. Tématu se věnuje i nová Pokáčova rychlovka Frekvence 1 s názvem Když nemáš na plyn. Pokáč zde opět ukazuje, proč jsou jeho songy tak populární. Současnou situaci glosuje jako vždy s humorem a nadhledem.

„Pokud se vám nechce platit za předraženej smradlavej plyn, v rychlovce nabízím několik levnějších a příjemnějších alternativ. Vybírejte dle libosti,“ uvádí k novince oblíbený písničkář. Třeba se někteří zahřejí smíchy už jenom při přehrání songu. Zpívá tu například: „Mám tady pár rad, jak se levně zahřívat. Kup si velký bavlněný spodky. Naklop do sebe dva litry vodky.“ Uhlí se tak může stát velmi žádaným dárkem od Mikuláše a čerta. A do lesa nebudeme chodit jenom pro vánoční stromky. Toto je jen malá ochutnávka navržených řešení, z pestré nabídky si vybere opravdu každý. Na závěr písničkář doporučuje, abychom se příliš netrápili, protože za půl roku přijde jaro, pak léto a s nimi teplé počasí.

Premiéru měl song Když nemáš na plyn v pátek 12. listopadu. Patří do série Pokáčových rychlovek, ve kterých populární písničkář glosuje na Frekvenci 1 aktuální dění v naší společnosti. Videa najdete na Facebooku, Instagramu a webu rádia www.frekvence1.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 551

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *