RockShock

Internetový rockový magazin

V karvinském klubu Hard Cafe se chystá třetí pokračování Metal party pro Michaelu

Text: Jiří Olszar

Loňský podzim klubovým koncertům vůbec nepřál, a tak i benefiční Metal party pro Michaelu musela být přesunuta až na letošní rok. Sice se nad klubovými koncerty opět stahují mračna, ale 20. listopadu 2021 by měli být všichni rockeři a metalisti v Karviné na (dvoumetrových) značkách, protože tahle akce si jistě zaslouží pozornost.

Tak jako ve dvou předchozích případech, i tentokrát budou (nejen) hudební příznivci a kapely pomáhat Michaele Kruželové z Karviné, která se již od dětství potýká se zdravotním hendikepem. Ten se jí však díky léčbě, která je ale dosti finančně nákladná, daří postupně eliminovat. Takže pokud by se akce povedla ještě lépe než velmi úspěšný druhý ročník, spokojenost by byla jistě na všech stranách.

Jak se říká, u podobných akcí je hudba až na druhém místě, nicméně o kvalitní hudební produkci nebudou návštěvníci rozhodně ochuzeni. Na pódiu se představí pětice kapel v čele s novojičínskými metalisty PORTA INFERI, pro které se podobné akce staly už jakousi tradicí. Ty doplní punkrockoví KOUPÍM SI KULOMET z Olomouce, kteří se v Hard Cafe nedávno představili v rámci soutěže kapel Líheň 2021. Chybět nebudou ani místní kapely. Z Karviné zahraje hned trojice ‘vyvolených‘ – instrumentální seskupení KIAORA, mladá pop-rocková skupina GENOM a multirevivalová legenda LÁZEŇŠTÍ ŠVIHÁCI, která potěší snad každého příznivce světového rocku a metalu.

Přijďte si tedy užít tento zajímavý hudební večírek a udělat něco pro správný pocit ve svém srdci, protože pomáhat je tak lidské. Jakou částkou samotnou Míšu podpoříte, záleží čistě jen na vás, neboť vstupné je dobrovolné. Celá akce startuje v 19.00 hod.

Partnery Metal party pro Michaelu jsou Muzika.cz, Naděje z kamionu, z. s., Gulášoví chachaři, LL podlahy, Pivnice Léčebna a klub Hard Cafe.

Související odkazy:
www.facebook.com/events/535176884243932
www.portainferi.com
www.facebook.com/KoupimSiKulomet
www.facebook.com/Kiaora-kapela-402475186518527
www.facebook.com/officialgenom
www.facebook.com/Lázeňští-Šviháci-125681090799652


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 661

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *