RockShock

Internetový rockový magazin

Vanaheim vyrazí se svými spolubojovníky na podzimní mini turné

Text: Jiří Olszar

Vikingská metalová smečka VANAHEIM z Chlumce nad Cidlinou vyráží po menší koncertní pauze na podzimní Raid Tour 2021. Skupina letos v únoru avizovala přípravu nového alba singlem Za obzor. Samotné album pod názvem Amulet pak vyšlo v červnu, a tak se fanoušci mohou těšit na pořádnou porci nové muziky i na speciální show, kterou kapela pro turné přislíbila.

Raid Tour 2021 se zastaví ve třech městech – Jestřábí Lhota (27. 11.), Dvory u Nymburka (4. 12.) a Úmyslovice (18. 12.) – a společnost na ní bude Vanaheim dělat hned šestice spřízněných kapel. Budou to power/speedmetaloví RIMORTIS, kteří právě makají na svém devátém studiovém počinu Věčnost živlů, rock/metalová ALŽBĚTA představí letošní novinku Pavučina, heavymetalová parta ROXOR pro změnu prodá své letité zkušenosti. O ty se s fanoušky jistě podělí i rocková legenda BENEFIT nebo metalová smečka ARGOS, která položila své základy už v´roce 1988. O 11 let starší je dokonce rocková parta TELEGRAF, která tento zajímavý line-up uzavírá.

Vyberte si tedy některou ze zastávek Raid Tour 2021 a běžte si užít pořádnou dávku rock/metalové muziky, dokud to ještě jde. Jako ochutnávku můžete využít zhlédnutí koncertu Vanaheim v Kluboofce Live.

Související odkazy:
www.vanaheim.cz
www.facebook.com/kapelavanaheim
www.bandzone.cz/vanaheim
www.open.spotify.com/artist/1mGPpF43ylm134zAsXkZQx


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 549

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *