RockShock

Internetový rockový magazin

Naděje z kamionu, z. s., připravuje pro rok 2022 tři charitativní akce

Text: Jiří Olszar

Organizace Naděje z kamionu, z. s., se již delší dobu snaží pomáhat zejména nemocným dětem v rámci různých charitativních projektů, a především hudebních akci. Dlouhodobou a již tradiční akcí je NADĚJEfest, který se příští rok uskuteční 25. 6. 2022 na Rockovém hřišti Pilníkov u Trutnova. Program NADĚJEfestu se momentálně dolaďuje, ale jeho součástí by mělo být i benefiční fotbalové utkání hvězd.

Další již tradiční akcí Naděje z kamionu, z. s., je i Novoměstský Tuplák. Ten se příští rok uskuteční ve dnech 19. a 20. 8. 2022 v Novém Městě nad Metují. Součástí akce bude i samostatný koncert legendární rockové skupiny ABRAXAS (pátek 19. 8.). Jak už samotný název naznačuje, kromě dobré muziky si návštěvníci již tradičně vychutnají i díla českých sládků. Hlavním partnerem koncertu Abraxas pak bude Pivovar Nová Paka.

Ten bude i partnerem zbrusu nové akce HOPEfest, která se bude konat 16. 7. 2022 v Jičíně. Jedná se o nový multižánrový festival, kde by si měli přijít na své jak příznivci country, tak i rocku a metalu. Mezi prvními potvrzenými jmény nechybí PORTA INFERI, PURNAMA a ROCK N ROLL ARMY, tedy kapely, které se již v minulosti představily například na NADĚJEfestu.

Nezapomeňte sledovat FB profily a webové stránky Naděje z kamionu, z. s., kde budou postupně doplňovány další důležité informace.

Související odkazy:
www.nadejezkamionu.cz
www.facebook.com/nadejezkamionu


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 910

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *