RockShock

Internetový rockový magazin

Bring Me The Horizon míří v únoru do Prahy! Jako speciálního hosta přivezou A Day To Remember

Text: Anna Vašátková

Chvíle, na kterou jsme všichni čekali, je konečně tady. BRING ME THE HORIZON, hvězdy britské hudební scény, se k nám vracejí. Před dvěma lety headlinovali v hradeckém Festivalparku první den Rock For People a nyní se představí fanouškům v hlavním městě. Pražský koncert je jednou ze zastávek na jejich turné Survival Horror European Tour a uskuteční se 16. února 2022 v Malé sportovní hale v rámci série Rock For People Concerts. Předprodej vstupenek startuje zítra v10.00 na GoOut.

Aby toho nebylo málo, jako speciální host zahrají američtí velikáni A DAY TO REMEMBER. V roli support kapel se představí POORSTACY, na kterého se fanoušci mohou těšit i na Rock For People 2022, a LORNA SHORE, rostoucí hvězda americké deathcorové scény.

Uskupení kolem ústřední postavy a ikony Olivera Sykese se netají svými odvážnými kroky, ať už na poli hudebním, nebo třeba módním. Jejich hudební vývoj prošel deathcorem, metalcorem, ale kapele nejsou cizí ani chytlavé popové melodie či elektronika. Bring Me The Horizon si zkrátka ve všech směrech dělají přesně a jen to, co oni sami chtějí. A stále rostoucí davy věrných fanoušků dokazují, že to dělají skvěle. Kromě ocenění fanoušky a médii se kapele daří i na poli kritiky a hudebních ocenění. To dokazuje několik nominací na cenu Grammy, BRIT Awards, NME Awards či Kerrang! Awards, ve kterých kapela několikrát zvítězila.

BMTH jsou kapelou, kterou její pověst předchází mílovými kroky – rovnou zaručuje neopakovatelný zážitek a nezapomenutelnou hudební i vizuální show. Ostatně, návštěvníci Rock For People 2019 by mohli vyprávět.

Vstupenky na pražský koncert 16. února 2022 budou v prodeji v síti GoOut od středy 13. října 10.00 hod. Link na předprodej – www.goout.net

Odkazy:
www.bmthofficial.com
www.facebook.com/bmthofficial
www.instagram.com/bringmethehorizon


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 570

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *