RockShock

Internetový rockový magazin

Forrest Jump vypustili do světa filmový trhák a zvou na podzimní turné

Text: Jiří Olszar

Crossover/hardcoroví FORREST JUMP jsou nyní na Rozcestí mezí letní open air sezonou a tou podzimní klubovou. A právě tento výstižný název si vybrali i pro zbrusu nový videoklip, který měl svou premiéru na YouTube včera 13. 10. Jedná se o další ochutnávku nové tvorby, na které skupina už delší dobu pracuje a která se rovněž objeví na připravovaném novém albu.

O doslova filmové zpracování – a slovo ‘filmové‘ je v tomto případě zcela na místě – se opět skvěle postaral Cyberolas, se kterým kapela spolupracovala například i na klipech Maso, Na křídlech nočních můr nebo Hou hou, maličká. Tentokrát se Cyberolas ponořil spolu s kapelou do filmového světa, kde v poměrně omezeném časovém prostoru připomněl hodně zásadní snímky světové i domácí kinematografie i zajímavé filmové postavy.

V klipu tak nechybí například nejslavnější filmový lidoop King Kong, vetřelec či originální stegosaurus z filmu Cesta do pravěku. Z ‘lidské říše‘ pak dostaly prostor třeba postavy Jamese Bonda, kompletní The Beatles a samozřejmě s kapelou úzce spojený Forrest Gump. Filmových postav a ukázek je zde ale nepřeberné množství. Ve většině případů se do nich transformují především aktuální členové kapely, ale jako hosty zde najdeme například i kněze Polyho (Insania) nebo zasněného Deseda (Dark Gamballe).

Rozcestí už měli fanoušci možnost slyšet během letní sezony, nyní se tedy skladba dočkala i svého úžasného video zpracování, kterým se stává horkým adeptem na titul ‘Videoklip roku‘. Jak už bylo uvedeno, jedná se o další ukázku z chystaného alba, na kterém Forrest Jump spolupracují s producentem ‘panem Hrníčkem‘ alias Honzou Toužimským (Arakain). Na něj si ale budou muset fanoušci ještě nějakou chvíli počkat.

Na co ale čekat nemusejí, to je pořádná porce živé muziky. Už zítra 15. 10. totiž startuje v Českých Budějovicích Tváří v tvář Tour 2021, kde se Forest Jump představí po roce opět s mladou energickou rock/metalovou kapelou #ČERNÁ. Loni si to spolu obě smečky rozdaly v rámci turné Monster Meeting, letos tedy vyrazí samostatně obrazit české a moravské kluby.

V setlistu Forrest Jump určitě nebude chybět ani klipová novinka Rozcestí, která byla zařazena do listopadové Kluboofky jako divoká karta – www.youtube.com.

Tváří v tvář Tour 2001 – přehled zastávek:
15. 10. – České Budějovice, Music Club Slavia
22. 10. – Brno, M13 Rock Hell
23. 10. – Jablunkov, Rock Café Southock
06. 11. – Litvínov, Ponorka
16. 11. – Plzeň, Divadlo pod lampou
20. 11. – Tábor, Milenium
25. 11. – Praha, Chapeau Rouge
26. 11. – Luhačovice, Sokolka Luhas Vegas

Související odkazy:
www.forrestjump.cz
www.facebook.com/forrestjumpofficial
www.instagram.com/forrestjumpofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 687

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *