RockShock

Internetový rockový magazin

Legendární Citron se chystá na podzimní turné

Text: David Havlena
Foto: Pavel Novák

Největší česká hard & heavy legenda CITRON se chystá na svou podzimní Supi se slétají Tour 2021. Série deseti koncertů odstartuje už 21. 10. v Písku. Rockový nářez plný hitů obohatí kapela speciální unplugged pasáží a chybět nebude ani rocková dračice Tanja. Současně jde o první turné po březnovém náhlém úmrtí kapelníka Radima Pařízka.

Citron koncertoval už během letní sezony na festivalových pódiích. Jedním z vrcholů byl mezinárodní festival Rock Castle v Moravském Krumlově. Několikatisícovému davu představila kapela velkou scénu s led obrazovkami a současně také aktuální početnou sestavu, která, podobně jako např. u Iron Maiden, vyniká kytarovým triem. Leaderem se po smrti otce stal Radim Pařízek mladší, který hraje na baskytaru. Zpěvu dál vévodí ikonický Láďa Křížek, který mnohé fanoušky překvapil svou aktuální hlasovou i tělesnou formou. Láďu krátce vyzpovídal také redaktor pořadu TV Prima Top Star Tomáš Kraus.

Aktuální podzimní Supi se slétají Tour 2021 nese poselství zemřelého kapelníka Radima Pařízka, který se na vizi a produkci koncertů značně podílel. Právě Pařízek stojí autorsky za titulní skladbou turné Supi se slétají. Nápad na ni dostal během pohřbu bývalého zpěváka Citronu Standy Hranického.

Turné zavítá do deseti různých českých měst a kapela ho završí 4. 12. 2021 v Šumperku. Vstupenky jsou k dostání v běžných předprodejních sítích nebo na www.mastersofrock.cz.

Supi se slétají Tour 2021:
21. 10. – Písek, Kulturní dům
22. 10. – Křesetice u Kutné Hory, Sokolovna
29. 10. – Hranice na Moravě, Sokolovna
30. 10. – Mladá Boleslav, Dům kultury
05. 11. – Boskovice, Sokolovna
06. 11. – Zlín, Masters Of Rock Café
12. 11. – Strážnice, Kulturní dům
19. 11. – Třebíč, Roxy Club
03. 12. – Havlíčkův Brod, Kulturní dům Ostrov
04. 12. – Šumperk, Dům kultury

Další informace na www.facebook.com/citrongroup.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 587

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *