RockShock

Internetový rockový magazin

Švýcarští Sinplus míří do Prahy s novým albem

obal alba

Text: BrainZone Promotion

Přestože už vystupovali na velkých tuzemských festivalech a jejich klipy rotují ve zdejších hudebních televizích a rádiích, samostatný koncert je v Česku čeká teprve nyní. Rockové duo SINPLUS, složené z bratrů Gabriela a Ivana Brogginiových, je právě na podzimním evropské turné, které se zastaví 8. října i v Praze. Od 20.00 hodin vystoupí v Cross Clubu. Kapela, jež má na svém kontě několik cen a nominací, včetně MTV Europe Music, s sebou přiveze aktuální album Break The Rules.

„Upřímně se nemůžeme dočkat, až se vrátíme na pódium, ale především do České republiky. Pokaždé, když jsme zde na festivalech hráli, měli jsme úžasné posluchače, kteří na naši hudbu skvěle reagovali. A Praha je jedním z našich oblíbených měst na světě,“ popisují bratři Brogginiové.

Album Break The Rules, které do Prahy přivezou, získává skvělé recenze. Nahrávka přitom vznikla z potřeby změny. Kvůli ní podnikli hudebníci cestu do USA. Cestování mezi Kalifornií a Nashvillem jim pomohlo (znovu) objevit své kořeny. Hned na první poslech je jasné, o co bratrům šlo. Žádné triky a překombinovaná produkce, žádná schémata, jen kytara, baskytara, bicí, zpěv a spousta vášně.

„Mohli bychom pokračovat v psaní tohoto alba navždy; tak to je, když vás baví to, co děláte. Vždy jsme milovali silné kytarové riffy a svěží, napjaté rytmy, takže to jsme udělali. A teď máme pocit, že jsme na těchto písních závislí,“ doplňují bratři Brogginiové, kteří mají za sebou kromě ceny MTV i vystoupení na slavných festivalech jako Isle Of Wight či předskakování kapele Roxette.

Související odkazy:
www.sinplus.com
www.youtube.com/sinplustv
www.instagram.com/sinplus
www.facebook.com/sinplus
www.twitter.com/sinplusmusic


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 660

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *