RockShock

Internetový rockový magazin

Enrique Iglesias vydává jedenácté studiové album

obal alba

Text: Michaela Horáková

Španělský sympaťák ENRIQUE IGLESIAS po sedmi letech vydává nové studiové album s názvem Final. Nedávno se nechal slyšet, že právě pojmenování desky není až tak úplně náhodné. Už od roku 2015 si pohrával s myšlenkou, že se chce do budoucna soustředit spíše na psaní skladeb a vydávání jednotlivých singlů než celého alba. Lze tak spekulovat o tom, že právě toto album bude v jeho kariéře skutečně finální.

„Chystám ještě další dvě verze, ale ty budou poslední. Otevřel jsem další kapitolu svého života a myslím, že je správný čas tu stávající uzavřít,“ vysvětlil Enrique Iglesias během instagramového rozhovoru s Rickym Martinem a Sebastianem Yatrou. S nimi se nyní vydá na americké turné, které bylo kvůli pandemii přeloženo. Právě živá vystoupení ho baví více než práce ve studiu, kterou hodlá omezit.

Jeho fanoušci se o novou hudbu obávat přesto nemusí. Stále totiž budou vznikat další písně, jen už nevyjdou společně na jedné desce. „Nikdy nepřestanu psát songy, miluju to! Jen to vezmu za jiný konec,“ dodal Iglesias.

První část Volume I vyšla v pátek 17. září a následující jsou naplánovány na příští rok. Obsahuje 11 skladeb, mezi nimiž nechybí ani nedávná letně laděná hitovka Me Pasé, jejíž videoklip (www.youtube.com) natáčený v režii Alejandra Pereze na plážích v Dominikánské republice má už přes 28 milionů zhlédnutí.

A právě v den vydání nového alba spatřilo světlo světa další video, tentokrát k písni Pendejo.

Lze tušit, že právě tyto dvě skladby zazní i na plánovaném pražském koncertu. Ten se uskuteční v pátek 18. února příštího roku v O2 areně. Vstupenky na akci, kterou pořádá Bestsport, jsou v prodeji na obvyklých předprodejních portálech.

Související odkazy:
www.enriqueiglesias.com
www.ticketmaster.cz
www.ticketportal.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 697

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *