RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o stylové kalhoty a čepice s Démony CZ Orlová

Letní open air sezona, tedy čas triček a kraťasů, se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru, a tak by pro nadcházející chladnější období mohly přijít někomu vhod stylové kalhoty, ve kterých by mohl vyrazit na nějakou klubovou akci.

A právě nyní si můžete o dvoje takové kalhoty zasoutěžit v aktuální soutěži, kterou připravil RockShock ve spolupráci s hereckou skupinou DÉMONI CZ ORLOVÁ. Jedny jsou vyvedené v maskáčové barvě (velikost S), druhé jsou pak černé (velikost XXL). Výše se můžete podívat na jejich provedení. A jako bonus vám k nim přidáme i nějaké vojenské čepice.

Pokud byste je chtěli získat pro sebe nebo někoho blízkého, není nic snadnějšího než nám zaslat odpověď na jednoduchou soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net. Do předmětu uveďte název soutěže ‘Kalhoty‘, nezapomeňte připsat celé vaše jméno, korespondenční adresu a typ kalhot, které byste chtěli.

A jak už bylo uvedeno, soutěž je spolupořádána orlovskými Démony, a proto i soutěžní otázka bude souviset s touto uměleckou skupinou, o které najdete více informací zde: www.facebook.com/Demoniczorlova

Soutěžní otázka:

Ve kterém roce vnikla skupina Démoni CZ Orlová?

Soutěž byla ukončena.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 3657

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *