RockShock

Internetový rockový magazin

Night Of Suicide Angels Vol. VII aneb Nejpotetovanější party v Praze

Text: Jaroslav ‘Bejv‘ Petřík

Dne 17. 9. 2021 pro vás v pražském klubu Rock Café Andělé bez křídel ve spolupráci s OZʼs Music Company připravili tradiční křest charitativního kalendáře Suicide Angels, kterým potetovaní andílci tentokrát podpoří malou Elenku (www.facebook.com/proelenku). V pořadí už sedmé vydání kalendáře nafotila Martina Kolaříková.

V rámci večera kromě krásných potetovaných dívek a žen budou k vidění a hlavně slyšení tři kapely – ELYSIUM, NOTHING LEFT TO SAY a WICTIMS – a jak už u Suicide Angels (www.suicideangels.ink) bývá zvykem, proběhnou i live tattoo sessions v podání tatérky Nadi (www.instagram.com/nadolinatattooink), Miky Eight (www.instagram.com/mikky_eight) a Ríši (www.instagram.com/elijah.tattoo). Výtěžek z tetování, tomboly (ceny budou letos díky partnerům večera opravdu hodnotné) a prodeje merchandise poputuje na transparentní účet Andělé bez křídel, z. s.

Předprodejní cena vstupenek je 249 Kč a lístky je možné zakoupit přes e-mail sa.predprodej@gmail.com, na místě pak za lupen zaplatíš 399 Kč.

Sleduj událost na www.facebook.com/events/134526555113365.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 560

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *