RockShock

Internetový rockový magazin

Bad Joker’s Cream obsadili do nového klipu i vesmírného Predátora

Text: Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Ostravská glamrocková kapela BAD JOKER’S CREAM již nějakou dobu avizuje, že usilovně pracuje na novém albu Pink World, jehož finalizace se ovšem kvůli personálním změnám trochu protáhla. Před nějakou dobou skupina představila nového bubeníka Michaela a navrátivšího se kytaristu Jamieho Lee Castera. Ti doplnili původní dvojici Stacee Roxx (zpěv, kytara) a Tommy Ace (baskytara) a znovu nakopli BJC k aktivitě. Výsledkem bude nový singl Be Alive, který se dočkal i videoklipového zpracování a zároveň upoutává na připravované album.

Samotného natáčení, které proběhlo během jednoho dne za ‘bojových podmínek‘ v Brně, se zúčastnilo vice jak 40 lidí a o jeho zpracování se postaralo brněnské studio Mad Union Pictures pod vedením tvůrčího dua, které tvoří scenárista a režisér Jindra Vrága a hlavní kameraman Daniel Bielčík. Jak autoři klipu prozradili, chtěli vytvořit něco, co by bylo originální a kvalitou se přiblížilo zahraniční hudební produkci. Není proto divu, že díky profesionální přípravě a zpracování se tak mohli ve snímku objevit například postavy Golema, slepé baletky, zombíků, ninjů nebo dokonce vesmírného Predátora, kterého ztvárnil Johnny Wolf (www.filmlegendsmuzeum.cz). Nechyběli ani profi kaskadéři z týmu Czech Stunts (www.czechstunts.cz).

A že to i samotní Bad Joker’s Cream myslí s prosazením se do světa skutečně vážně, nedokládá jen samotné skvělé zpracování nového klipu Be Alive, ale i spolupráce se známým švédským kytaristou, skladatelem a producentem Perem Aldeheimem. Ten je mimo jiné znám například spoluprací s takovými kapelami jako Pain, Def Leppard, Soilwork nebo Amorphis.

Novou skladbu Be Alive si můžete kromě videoklipu dopřát i v audio verzi na různých streamovacích platformách pod multilinkem www.distrokid.com/hyperfollow/badjokerscream/be-alive. A pokud se vám nová skladba líbí a chtěli byste kapelu při tvorbě nového alba Pink World podpořit, můžete si jej s předstihem předplatit na www.bandpress.cz/bad-jokers-cream/presale. V každém případě si právě teď pořádně vychutnejte aktuální novinku, protože jak říká samotná kapela: „Nejdůležitější a nejlepší pocit je, že žijete okamžikem a užíváte si to, ať se děje cokoliv.“

Související odkazy:
www.facebook.com/BadJokersCream
www.instagram.com/badjokerscream
www.open.spotify.com/artist/2HUI1vIDsatA6WDdXeWuQd
www.youtube.com/channel/UC6AKoag2mZKV-pbQr06Yzug


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 725

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *