RockShock

Internetový rockový magazin

Whitesnake zavítají v rámci The Farewell Tour do Prahy

Text: Echopromotion

Několikanásobně platinová legendární rockʼnʼrollová kapela WHITESNAKE, kterou založil zpěvák a bývalý člen Deep Purple David Coverdale, se vydává na své rozlučkové turné, kterým završí úspěšnou, více než čtyřicetiletou kariéru.

Kapelu založil v roce 1978 zpěvák David Coverdale a za svoji historii vydala několik multiplatinových alb jako Trouble, Lovehunter, Ready And Willing, Come Anʼ Get It nebo Whitesnake, jehož se prodalo několik milionů kusů a řadí se k jejím nejúspěšnějším nahrávkám.

Skupina přijede ve složení Davide Coverdale (zpěv), Reb Beach (kytara, zpěv), Joel Hoekstra (kytara, zpěv), Michael Devin (baskytara, zpěv), Tommy Aldridge (bicí), Michelle Luppi (klávesy, zpěv) a představí i mimořádně talentovaného Dina Jelusicka (klávesy, kytara, zpěv).

V rámci The Farewell Tour zazní písně ze 13 studiových nahrávek kapely zahrnujících i největší hity jako Here I Go Again nebo Is This Love. Tato poslední tour, u které budou mít diváci jednu z mála šancí vidět kapelu hrát naživo, navazuje na globálně úspěšné turné k desce Flesh & Blood z roku 2019, během kterého zkušení hudebníci odehráli 65 koncertů ve 30 zemích světa a které dohromady navštívilo více než 750 000 fanoušků.

Pražský koncert odehrají Whitesnake 14. 6. 2022 v O2 universum a jako speciální host se zde představí další legendární skupina, švédští EUROPE.

Předprodej pro Whitesnake fan klub odstartoval dnes 7. 9. 2021 v 10.00 hod. Pro Live Nation Klub a O2 startuje předprodej zítra 8. 9. 2021 v 10.00 hod. Oficiální předprodej v síti Ticketmaster pak bude zahájen 10. 9. 2021 v 10.00 hod. Ceny vstupenek jsou 1690–1990 Kč.

Související odkazy:
www.whitesnake.com
www.facebook.com/Whitesnake.official
www.livenation.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 695

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *